Adult

Belajar bahasa cina ke melayu - Alat Belajar Bahasa Cina











Manakala dalam Kantonis, ia disebut ngo5.



Urutan strok memainkan penting untuk menulis dengan betul dan cantik.



Hari ini banyak juga Youtuber Cina yang sangat menarik untuk ditonton.


Belajar Bahasa Mandarin Mudah Dan Cepat โ€ข Limau Mandarin






Di bawah ini kami telah menyediakan video yang dijelaskan dengan baik di mana anda dapat memahami masalah nombor dengan lebih baik dan juga ada penutur asli Cina untuk membantu sebutan nombor Cina.




Description: Alat ini adalah untuk menukar bahasa Cina kepada pinyin, kami juga ada dan.

Sexy:
Funny:
Views: 5380 Date: 14.06.2022 Favorited: 142 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Sama seperti huruf konsonan dalam bahasa Melayu, Initial juga menggunakan konsonan yang sama seperti b c d f dan lain-lain.
Kita dapat lihat di situ bagaimana kepercayaan oleh pengurusan syarikat diberikan kepadanya.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +222reps
    Di Malaysia, tidak hairannya untuk menghantar anak-anak ke sekolah jenis kebangsaan demi belajar bahasa Cina. Kini, belajar bahasa Mandarin adalah semakin senang dan mudah. Ini kerana anda boleh belajar dengan aplikasi ini secara interaktif dan percuma.
    By: davidcrypt|||https://en-gb.facebook.com/public/David-Crypt|||https://twitter.com/DavidCryptos|||https://www.roblox.com/users/82725368/profile
    +175reps
    Bahasa Mandarin Mudah Dan Percuma. Pada permulaan, Riss akan ajar Bahasa Mandarin yang asas. Maknanya, 'basic' perbualan seharian kita. Seperti apa khabar, selamat pagi dan sewaktu dengannya. Dekat bawah Riss da sediakan perkataan yang basic, korang boleh berlatih bercakap dan jika anda nak copy gambar masuk pun Riss halal kan.
    By: doubleuck|||https://www.facebook.com/pages/Torte-da-sogno/144254112295555|||https://twitter.com/30_Secondes_Rap/status/971880402091692036|||https://www.reddit.com/user/doubleuck/
    +308reps
    Fasih Mandarin, syarikat 100% bumiputera yang berupalan Pusat Bahasa yang berdaftar dengan Kementerian Pendidikan Malaysia. Tujuan penubuhan Fasih Mandarin adalah dengan satu matlamat iaitu untuk meningkatkan daya saing anak bangsa menguasai Bahasa Mandarin yang merupakan bahasa ke-2 terbesar di Dunia.
    By: baba_oh_really|||https://www.facebook.com/zack.orielly|||https://twitter.com/babaohreally/status/1016555665689464832|||https://www.youtube.com/watch?v=CTjhaJVJlCw
    +33reps
    saya suka belajar bahasa mandarin,tapi tak mampulah lagi nak masuk kelas,gaji tak banyak mana.hihi,saya belajar sendiri je melalui youtube,kt blog,beli buku etc Faiz October 17, 2016 at 4:13 pm Reply
    By: cryptodesign|||https://www.facebook.com/cryptodesign|||https://twitter.com/Crypto_Designs|||https://www.youtube.com/user/CryptoLaser
    +55reps
    FYI this is my first blog๐Ÿ˜.untuk yang pertama kalinya kita akan belajar bahasa mandarin yang selalu orang berbangsa cina di Malaysia cakap lah kita akan belajar yang asas sahaja contohnya perbualan sehari-hari bila berjumpa dengan kawan-kawan giteww ๐Ÿ˜„ Sebenarnya saya ni pun tidak lah pandai sangat benda ni adalah sikit-sikit.
    By: GarrettJeffries|||https://www.facebook.com/public/Garrett-Jeffries|||https://twitter.com/therealgjeff|||https://www.youtube.com/channel/UC5n7lCv-Q1UFPk4XHQjuQbg
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA