Adult

Andainya takdir novel - Bakal Kembali Semula Menjadi Kaki Novel





So when it is sold online, I grab it at pricing that is more expensive considering its condition.









Kau bukan kat tempat Fatihah pun lagi nak bagi nasihat suruh tahan dengan Airil.


Drama Andainya Takdir 2 (TV3)







Drama Andainya Takdir 2 (TV3)


A woman must navigate a dysfunctional.






Description: I takkan lepaskan you.

Sexy:
Funny:
Views: 4941 Date: 06.10.2022 Favorited: 43 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +71reps
    Andai Itu Takdirnya by Siti Rosmizah 4.38 ยท Rating details ยท 3,212 ratings ยท 213 reviews Aleya, seorang gadis yang cantik dan berlatarbelakangkan keluarga sederhana, dalam diam menyimpan perasaan pada seorang anak tokoh korporat yang ternama yang juga merupakan rakan sekuliahnya di universiti di United Kingdom, Syed Adam Aizril.
    By: ATangK|||https://www.facebook.com/Atan90|||https://twitter.com/atangk2|||https://www.youtube.com/watch?v=mNzfD5KeRf8
    +211reps
    Kau tu nampak alim, selalu tazkirah kan orang tapi diri sendiri? Syirik! - NORMAH Hasutan serta fitnah daripda ahli keluarga sendiri menyebabkan rantai ikatan sesebuah perkahwinan mampu putus. Justeru, mampukah mereka pertahankan cinta dan mahligai pernikahahn mereka andai takdirnya cinta itu bersulam derita yang tak berkesudahan? Back to: Novel
    By: frankappache|||https://www.facebook.com/frankappacheart/|||https://twitter.com/Frankappache|||https://www.reddit.com/user/frankappache/
    +238reps
    1st romance by vannila_๐Ÿ’ฏ Ibu tiri selalu dikaitkan dengan sikap yang kejam selalu membuli Cinderella. Dipukul? Dihina? Memang semua tu Liana Qasha dah serik lalui semuanya. Dia yang harus membuat semua kerja rumah sementara ibu tiri dan abang tiri hanya goyang kaki Sudah! Kau jangan nak buat muka sedih kat sini.
    By: Doozerz|||https://www.facebook.com/doozerz/|||https://twitter.com/_Doozerz|||https://www.youtube.com/channel/UCeU4FESP-kAuNPFd9dOvN6g
    +29reps
    Antara nilai yang terdapat dalam novel Andai itu Takdirnya .ialah sikap bertanggungjawab contohnya sikap Hisyam yang bertanggungjawab sebagai seorang abang untuk mengambik adiknya Najwa yang baru pulang dari luar Negara dan membawanya pulang ke rumah.
    By: Cark_Muban|||https://www.facebook.com/ajay.sanker.735|||https://twitter.com/mcuban/status/1106682491216134144|||https://www.youtube.com/watch?v=4L1wH6Jgc8Y
    +372reps
    Min suka dia berlakon dalam Dia Isteri Luar Biasa, Suami Tanpa Cinta, 7 Hari mencintaiku, Andainya Takdir. Romantik ke, jahat ke, anak derhaka ke apa semua dia tapau. Watak Airil memang dibawa baik oleh Shukri. Tiada siapa dapat menafikan sehingga menimbulkan rasa benci dan sakit hati dengan dia. Itu tandanya apa? Tandanya, dia betul-betul berjaya.
    By: digitalsong|||https://www.facebook.com/DigitalSong-584943738285836/|||https://twitter.com/Zonebone12|||https://digitalsong.it/
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA