Adult

Gerai tepi kebun - Pertabalan raja tepi kebun getah?

















Kalau anda nak tahu LamanTebu Aidil Orkid ini sebenarnya mempunyai sejarah yang tersendiri.





PETALING JAYA β€” Mungkin selepas kejatuhan kerajaan beraja Melaka di tangan Portugis pada 1511 selama ini, kerabat diraja Melaka turut bertaburan di seluruh negara.



Akhirnya mereka memutuskan untuk membuka gerai di tepi jalan.



Harga terakhir 4-5 tahun lepas yang saya jumpai ialah RM40 per kg.





Rakyat negara ini masih belum biasa menggunakan buah avocado sebagai bahan masakan atau dimakan segar.


Description: Ery, nanti singgah gerai cendol durian.

Sexy:
Funny:
Views: 1708 Date: 30.11.2022 Favorited: 66 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Tapi yg buatkan aku sedikit kecewa bila ada sesetengah customer yang dah selesai makan, nampak orang ramai menunggu tapi dia buat keras dok berborak tak nak beredar.
July 8, 2021 at 5:43 am Waalaikum salam, Jarak tanam untuk pokok avocado standardnya ialah 25-35 kaki.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +122reps
    1,232 Followers, 133 Following, 162 Posts - See Instagram photos and videos from Gerai tepi Kebun Sarapan Pagi (@gerai.tepi.kebun)
    By: coffeeallthetime|||https://business.facebook.com/limitlessofficial/|||https://twitter.com/saymynamewrong|||https://www.instagram.com/explore/tags/coffeeallthetime/
    +123reps
    Di gerai tepi kebun kebanyakan kuih muih adalah dari sahabat2 kami suri rumah yang membantu suami mereka menambah pendapatan keluarga. Ada hari laris .
    By: Andie_Jackson|||https://www.facebook.com/public/Andie-Jackson|||https://twitter.com/andie0474|||https://www.youtube.com/watch?v=Nrz_t0gVvBM
    +248reps
    Asalnya Gerai Tepi Kebun ni dibuka untuk jiran2 setempat je. Owner dia Puan Cida Rahim ni pun Bukan setakat menu2 dia je yang pelbagai malah meja dan parkir kereta pun terhad Aku sengaja post hari ni Jumaat sebab gerai ni buka weekend je tau.
    By: Digimaverick|||https://www.facebook.com/Digimaverickcom|||https://twitter.com/DigiMaverickCom|||https://www.reddit.com/user/Digimaverick/
    +88reps
    @adaasam: β€œGerai Tepi Kebun Nice spot for breakfast πŸ‘‹πŸ» Food quite good, price affordable.”
    By: Aryan_Monkey|||https://en-gb.facebook.com/public/Aryan-Monkey|||https://twitter.com/Aryanwarlord|||https://www.youtube.com/watch?v=wEUH4gUCvpo
    +399reps
    Pertabalan raja tepi kebun getah? Oleh KOSMO! PETALING JAYA – Mungkin selepas kejatuhan kerajaan beraja Melaka di tangan Portugis pada 1511 selama ini, kerabat diraja Melaka turut bertaburan di seluruh negara. Terbaharu, melalui perkongsian di satu laman Facebook bergelar Ratu Kaneka Hyang Isana, satu majlis pertabalan raja di tepi ladang.
    By: brazilmusic|||https://www.facebook.com/BrazilMusicOficial/videos/2534564713493102/|||https://twitter.com/brazilmusic|||https://www.youtube.com/watch?v=FYlPdM5cwSw
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA