Adult

Pablo budak tebing - Budak Tebing 2







Kali ini, kami lebih banyak merungkai pelbagai persoalan dan konflik antara remaja itu sendiri dengan persekitaran dan masalah kekeluargaan.

KEMUNCULAN Syafie, Adam Lee, Aedy Ashraf dan Bella Dowanna sememangnya dinantikan peminat.


Budak Tebing 2 singkap lebih banyak isu sosial




Manaka penulis skrip daripada Janjira, Sofia J dan PGR's Team Waktu Bersiaran Drama Budak Tebing 2 akan bersiaran untuk 13 episod bermula 18 Jun ini setiap Rabu hingga Sabtu, jam 9.


TONTON DRAMA BUDAK TEBING 2 EPISOD 1


Membawa mesej budak bermasalah juga mampu kembali ke jalan benar jika diberi bimbingan, Feroz berharap Budak Tebing 2 membuka mata penonton berhubung isu penderaan kanak-kanak, jenayah dan kekeluargaan yang dipaparkan dalam drama ini.





Related Facebook post Singkap lebih banyak isu sosial ยฉ Provided by Harian Metro Image Drama bersiri berkisar masalah sosial dalam kalangan remaja, Budak Tebing 2 mendapat perhatian ramai sejak mula disiarkan pada 18 Jun lalu.






Description: Arif pula terpaksa menghadapi kesulitan berhadapan dengan Yoyol yang enggan menerima kepulangan Afendi, ayah mereka yang muncul secara tiba-tiba.

Sexy:
Funny:
Views: 5507 Date: 04.03.2022 Favorited: 200 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Antara yang menjadi perhatian rakyat Malaysia baru-baru ini ialah promosi drama Budak Tebing 2.
PERNAH meraih tontonan lebih daripada 10 juta sepanjang 13 episod siaran tahun lalu, drama bersiri Budak Tebing kini tampil dengan musim kedua yang memaparkan lebih banyak konflik dan isu sosial.
Tongki dimana perlu menjaga ayahnya dan dalam masa yang sama perlu bekerja tetapi dia sering dikhianati.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +164reps
    About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.
    By: derpinu-|||https://business.facebook.com/dailyedge.ie/videos/1051117198260717/|||https://twitter.com/derpinu|||https://www.youtube.com/channel/UC2Ea5QptjBXFUbLPeokIpOw
    +267reps
    Video from Mohd Firdaus
    By: Capn__Morgan|||https://www.facebook.com/TheCapnMorgan97|||https://twitter.com/capn__morgan/status/964892056807202817|||https://www.youtube.com/user/1994msmorgan
    +281reps
    Video from ~~Fatin Alisha~~
    By: fireplay1|||https://www.facebook.com/SaintHovOfficial/posts/|||https://twitter.com/TabiNico|||https://www.youtube.com/channel/UCMQ6ILXVR7uVFE4yLeP55Ig/featured
    +227reps
    Penceritaan dalam drama Budak Tebing 2 ni tak konsisten macam yang pertama, Budak Tebing (2020). Nak kata sebab tukar penulis, seorang je pun yang bertukar, takkan lah banyak sangat dikacau. Awalnya Pablo kata dia tak nak bunuh orang sebab taknak polis kacau tapi tak lama pun diorang dah mula bunuh orang dan campak dekat gaung.
    By: DekoGG|||https://www.facebook.com/andrekostream/|||https://twitter.com/DekoGg|||https://www.youtube.com/watch?v=L1O3jVFGiOY
    +284reps
    Budak Tebing 2. Nantikan drama Budak Tebing Musim 2 mengisi slot Lestary TV3. Dibintangi Adam Lee, Aedy Ashraf, Bella Dowanna, Eyka Farhana, Fariz Isqandar dan Firdaus Ghufran. Drama arahan Feroz Kader, terbitan Country Universal Sdn Bhd. Budak Tebing 2 akan bermula pada 18 Jun, setiap hari Rabu hingga Sabtu, pukul 9:00 malam dan turut.
    By: forster93|||https://www.facebook.com/colin.forster93|||https://twitter.com/jack_forster93|||https://www.youtube.com/watch?v=YT8rEle825I
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA