Adult

Laksa tempurung ombak damai - Tempat Makan Best Penang : Laksa Tempurung Ombak Damai Gertak Sanggul ~ network.punditarena.com


Mangga goreng dan laksa tempurung di Gertak Sanggul, Pulau Pinang.





Laksa Tempurung Teluk Kumbar, Pulau Pinang








Kali pertama hendak ke sana memang akan tersilap sedikit.







Next time aku nak kena datang sini lagi untuk try.


Laksa Tempurung Teluk Kumbar Pulau Pinang


The speciality at Ombak Damai is its laksa tempurung, which is laksa served inside a coconut shell.



Kena bawa sendiri, bagus juga tak lah tisu bersepah sana sini.



Jika anda bercadang untuk makan dan bersantai di Cafe Ombak Damai, boleh gunakan applikasi Waze untuk membantu anda sampai ke sini dengan mencari lokasi Laksa Tempurung Ombak Damai.


Description: Lokasi yang kitorang pergi ni agak terpencil, dari tepi jalan memang tak nampak.

Sexy:
Funny:
Views: 1652 Date: 26.08.2022 Favorited: 178 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Select what you fancy and a plate of these scrumptious delights would be served with sides of freshly cut cucumber and starchy soy-flavoured and chilli dipping sauces.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +272reps
    Laksa Tempurung Sedap Ombak Damai Penang | Restoran Tepi Pantai Di Gertak Sanggul, Penang | Laksa Tempurung Sedap Di Penang | Kembali lagi ke sini untuk kali kedua pada 1 September lepas, bawa kawan dari Terengganu makan sebelum depa laki bini pi Langkawi keesokkan harinya.
    By: 866-OUR-VOTE|||https://www.facebook.com/866OurVote|||https://twitter.com/866OURVOTE|||https://www.youtube.com/watch?v=ySBETn9GVUY
    +323reps
    Laksa Tempurung Ombak Damai Malay Restaurant and Food Court $$ $$ Bayan Lepas Save Share Tips 8 Photos 85 7.6/ 10 25 ratings Given the COVID-19 pandemic, call ahead to verify hours, and remember to practice social distancing Ranked #7 for Malay restaurants in Bayan Lepas Laksa here damm good, must try (4 Tips) 8 Tips and reviews Filter: laksa
    By: DamnKool|||https://www.facebook.com/damnkoolshop/|||https://twitter.com/damnhot111|||https://www.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/d0ykh6/planet_mma_calling_it_quits/
    +159reps
    Ombak Damai (GPS: 5.28268, 100.21666) is a seaside eatery in Pasir Belanda, in Teluk Kumbar, Penang. It is located off Jalan Gertak Sanggul, a few kilometers from the Gertak Sanggul village. The speciality at Ombak Damai is its laksa tempurung, which is laksa served inside a coconut shell.
    By: Ace_The_Great_|||https://www.facebook.com/JaceTheGreat151|||https://twitter.com/DaRealDealOneal|||https://www.youtube.com/channel/UCq1A1efGIrunDMJ1Q55h8wQ
    +48reps
    Pada hujung minggu, suasana lebih meriah dengan adanya live band yang menghiburkan penonton. Jika anda bercadang untuk makan dan bersantai di Cafe Ombak Damai, boleh gunakan applikasi Waze untuk membantu anda sampai ke sini dengan mencari lokasi Laksa Tempurung Ombak Damai. Restoran Ombak Damai dibuka setiap hari. Waktu urus niaga:
    By: duttweid|||https://www.facebook.com/101byteahausatx/photos/a.1864914870503593.1073741827.1849432172051863/1971763203152092/|||https://twitter.com/duttweid|||https://www.instagram.com/duttweid/
    +211reps
    Penat jln pusing Penang .sblm balik kita singgah pekena laksa 'Ombak Damai' dulu .tempat menarik n makanan pun ok .selain laksa, ade ker .
    By: Bantersmith|||https://www.facebook.com/people/Morgan-Flanagan/576087100|||https://twitter.com/Mark_Rainspider|||https://www.pinterest.com/bantersmith/
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA