Adult

Cara lipat samosa kulit popia - cara lipat samosa













Plus aku takut nanti tengok saiz je macam giant tapi isi kecik macam kuman.



She was born on March 16 1943 in Huntington IN the daughter of Albert and Hazel Uhl Baker.





Komposisi isi dari samosa bisa bermacam macam bisa berupa daging keju sayur dan lain lain sesuai selera.



Kalau ikut langkah demi langkah gerenti jadi punya.

Tidak besar sangat balut.



Buatnya senang sangat tapi kene praktis banyak kali la baru cunsenang buat banyak-banyak simpan dalam freze.


Description: Cara lipat samosa credit photo owner 2.

Sexy:
Funny:
Views: 2651 Date: 19.08.2022 Favorited: 132 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +125reps
    Cara Buat inti samosa mcm video sebelum Ni. Sama caranya mcm inti murtabak. Beza nya xletak telur sahaja.Selamat mencuba yea. Terima kasih menonton video Kam .
    By: bluewolf37|||https://www.facebook.com/bluewolf37|||https://twitter.com/Joey_BlueWolf37|||https://www.youtube.com/channel/UC6gmvYThoZC_gIK05rknTwQ
    +337reps
    Cara melipat samosa, untuk mendapatkan resepi penuh, sila ke laman web berikut http://bit.ly/9BjR0z
    By: BlackPenguin|||https://www.facebook.com/Blackpenguin-294704968093720/|||https://twitter.com/BlackPenguin69|||https://www.youtube.com/channel/UCaapsYnrd8t2WF6ariaIgNQ
    +332reps
    Buat Samosa Guna Kulit Popia Je, Sedap & Rangup. Sekarang semua kerja nak cepat, termasuklah dalam penyediaan minuman petang. Apa kata anda sediakan menu minum petang kudapan yang ringkas tetapi berkhasiat iaitu Samosa Sayur Berdaging, cepat dan sangat mudah disediakan. Kalau buat alebih, separuh bolehlah difrozenkan.
    By: Aruu|||https://www.facebook.com/Jottihasan90/|||https://twitter.com/DeputyARUUU|||https://www.youtube.com/watch?v=mDncYVA_pUw
    +356reps
    Cara masukkan inti dan lipatkan samosa : Sediakan gam iaitu 2 sudu besar tepung gandum campur dengan air sedikit. Jangan pekat dan jangan cair sangat. Disyorkan guna kulit popia jenama ini. Saiz ini dan kaler ini. Tidak besar sangat balut. Yang penting kulit dia sangat lembut dan mudah tarik. Imej via Facebook
    By: DoingitFortheMusic|||https://www.facebook.com/indigochildmelodies/|||https://twitter.com/MichaelJamz_93|||https://www.reddit.com/r/gameofthrones/comments/2gbfnm/no_spoilers_sweet_throne_in_the_computer_lab/
    +226reps
    Cara-cara membalut samosa. Atas permintaan, saya sediakan cara-cara membalut samosa langkah demi langkah, beserta gambar ~. Bahan-bahan : Kulit popia saiz 25cm X 25 cm. Inti samosa (penyediaan inti, rujuk entri Samosa) Tepung gandum. Air. bentangkan sekeping kulit samosa atas pinggan atau dulang. potong kepada tiga bahagian memanjang seperti.
    By: FuckMe-FuckYou|||https://www.facebook.com/IDGAFFistaken/|||https://twitter.com/fuckme__fuckyou|||https://www.youtube.com/watch?v=FYvBDWf-fgs
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA