Adult

Hafiz suip kurus - Kurus Hafiz Suip dikaitkan dengan bahan terlarang





Okay lah, biar sis jelaskan.







Saya akui stress apabila ditanya begini.



Nak tengok ke posting kelakar dan macam-macam komen? Kurus salah, gemuk pun susah dan akhirnya, saya memilih untuk tidak ambil pusing kata-kata orang lagi.



Dia sebenarnya kurus bukan sebab dia ada masalah kesihatan atau gangguan ilmu hitam tetapi dia yang nak nampak segak bila dekat depan skrin televisyen.



Jika kita buka mulut nanti dipandang ser0ng pula.

Video muzik lirik lagu single Berakhirlah Pencarianku yang merupakan kerjasama antara, Nova Music dan Rocketfuel Entertainment itu boleh ditonton di YouTube bermula 4.







Bersama kapsyen itu Hafiz berkongsi foto dia di depan cermin sambil menunjukkan otot di bahagian lengannya.





Siapa yang minat memancing tu, boleh la roger Hafiz.






Description: Kita tidak buat, kenapa perlu layan g0sip.

Sexy:
Funny:
Views: 3003 Date: 07.07.2022 Favorited: 171 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Video muzik lirik lagu single Berakhirlah Pencarianku yang merupakan kerjasama antara, Nova Music dan Rocketfuel Entertainment itu boleh ditonton di YouTube bermula 4.

Hot Categories

Latest Comments

    +223reps
    Semalam penyanyi Hafiz Suip menjadi bualan hangat selepas dia berkongsi foto terkini menerusi kemaskini terbaharu laman Instagram. Penyanyi Kisah Cinta Kita itu mengundang rasa terkejut di kalangan peminat dan rakan selebriti kerana kelihatan amat kurus. Malah, kapsyen yang disertakan dalam kiriman gambar juga menimbulkan tanda tanya.
    By: 220ON|||https://www.facebook.com/jeffriejacksonart|||https://twitter.com/220on|||https://www.youtube.com/watch?v=Bsxwh5Z7M0A
    +118reps
    Berkongsi lebih lanjut mengenai foto berkenaan, Hafiz atau nama lengkapnya Mohd Hafiz Mohd Suip menjelaskan dirinya mungkin kelihatan kurus kerana sudut gambar yang diambil. “Saya mungkin nampak sebegitu (kurus) disebabkan sudut foto yang mengiring ke tepi.
    By: change_your_username|||https://www.facebook.com/help/162586890471598?helpref=related|||https://help.twitter.com/en/managing-your-account/change-twitter-handle|||https://www.youtube.com/watch?v=JCcdmSEJ9nI
    +147reps
    Yang Hangat. ‘Rupanya Orang Kurus Pun Kena Body Shaming’ – Hafiz Suip. today 9 July 2021. Penampilan baharu penyanyi yang popular dengan lagu Awan Nano iaitu Hafiz Suip begitu mengejutkan banyak pihak termasuk peminatnya sendiri kerana beliau kelihatan agak kurus berbanding sebelum ini. Dalam masa yang sama, Hafiz turut mengakui bahawa.
    By: afobert|||https://www.facebook.com/afobert|||https://twitter.com/afobert|||https://www.reddit.com/user/afobert/
    +95reps
    Tolonglah hentikan spekulasi, kata penyanyi, Mohd Hafiz Mohd Suip, 29, atau Hafiz Suip yang menepis dakwaan mengatakan dirinya sakit akibat disihir seseorang. SAYA tak sakit mahupun terkena buatan orang.
    By: Exitdor|||https://en-gb.facebook.com/public/Raul-Exit|||https://twitter.com/USMNT/status/1110736808067956736|||https://www.randrsecurity.com/exitdor-elr-tb450-touch-bar-panic-latch
    +21reps
    Hafiz Suip nafi kurus kerana bahan terlarang. PETALING JAYA – Gara-gara tubuh semakin kurus dan wajah mencengkung, Hafiz Suip menerima pelbagai tohmahan negatif termasuklah dituduh mengambil bahan terlarang (dadah). Hafiz bagaimanapun memilih untuk tidak mengambil pusing perkara tersebut kerana sedar lumrah hidup sebagai seorang selebriti.
    By: foreverburning|||https://www.facebook.com/Glenmuir-High-School-1723536484588202/|||https://twitter.com/foreverburning|||https://www.youtube.com/channel/UC6aikh7rrD0qlHCcynqhCRA
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA