Adult

Aiskrim musang king nestle - Nestle Aiskrim Durian Musang King ~ network.punditarena.com


Review Aiskrim Durian Musang King Nestle ~ The Redza Channelz






Rasanya inilah aiskrim batang paling mahal kot aku pernah beli.



Kemudian, untuk harga pulak...



Niat di hati asalnya nak cuba juga aiskrim Musang King.



Actually, ia sangat mudah untuk diperolehi.



Masing-masing ada pandangan sendiri.


Aiskrim Nestle La Cremeria Chocolate Brownies Fudge With Seasalt




Lori Nestle akan hantar terus aiskrim ke rumah anda Sebenarnya, Nestle sudah pun keluarkan Aiskrim Musang Kini dalam bekas bersaiz 750ml dengan harga RM25.

I remember the taste of the super-smooth ice cream with a strong durian punch.


Nestle Musang King Ice Cream My Mom Loves




Sebenarnya saya ada dengar perbualan mereka tentang aiskrim tersebut tapi saya hanya pura-pura tak tahu, hehehehe.


Description: Sejujurnya, tekak Syu memang tak boleh nak menerima.

Sexy:
Funny:
Views: 262 Date: 27.04.2022 Favorited: 167 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

تختلف عناصر التحكم هذه حسب المتصفح، وقد يقوم المصنّعون بتغيير كلا الإعدادين اللذين يقوموا بإتاحتهما وطريقة عملهما في أي وقت.

Hot Categories

Latest Comments

    +301reps
    Sekarang, bila-bila boleh makan durian dengan Aiskrim Nestlé Musang King! 💛 Sekali cuba, rasa dia . Fuhh terangkat beb! #NestleMusangKingIceCream #NestleIc .
    By: ArneTreholt|||https://www.facebook.com/Leyland.Chronicles/photos/a.124322104359534.9817.122852484506496/791843724274032/|||https://twitter.com/DfeatMe|||https://www.reddit.com/user/ArneTreholt
    +25reps
    Nestle Musang King Durian For durian lovers, this was the perfect ice cream. If you can’t get hold of the real deal, this is the closest you get to eating cheap durians. Musang King ice cream made of REAL Musang King durian flesh (6.5%). How much is a pint of Nestlé Musang King? Priced at RM25 (US$5.85) per pint, there’s a catch.
    By: DangerousLiberty|||https://www.facebook.com/dangerouslibertyproject/|||https://twitter.com/PapaBlackWilson|||https://www.reddit.com/user/DangerousLiberty
    +314reps
    lidah ko xbrp btl kot tu xsama ais krim ni dgn brand lain walls rasa mcm cendol2 sket kings plk xsepekat nestle yg brand cikai lg la out rasa durian dia nestle takat ni plg kuat aroma dgn rasa dia pekat dr yg lain aku ckp ni sbb aku dah biasa mkn durian berjenama dr kg, ioi, smp musang king lidah aku org pggl anton ego, pengkritik makanan cite Ratatouille hahaha
    By: christ0ph|||https://www.facebook.com/Dj-ChriSt0ph-239124499957126/|||https://twitter.com/zernichtung|||https://www.youtube.com/channel/UCdf3q9CNOkD5aYjZhM-eqgQ/channels
    +68reps
    Berjumpa lagi dalam blog post terkini. Dalam blog post kali ini saya akan review Aiskrim Durian Musang King keluaran Nestle. Cerita bermula begini, tiba-tiba mama saya kata nak makan aiskrim selepas mama nampak aiskrim ini di Instagram. Kebetulan papa ingin ke Mydin Mall di Seremban 2 untuk membeli barang dapur jadi boleh beli sekali aiskrim ini.
    By: 25_Shmeckles_|||https://www.facebook.com/shop25shmeckles/|||https://twitter.com/Only25Shmeckles|||https://www.youtube.com/watch?v=I71h_YH0Ch8
    +380reps
    Aiskrim Nestlé Malaysia Musang King diperbuat daripada durian Musang King asli. Bagi penggemar Raja Buah, kelazatan perisa aiskrim eksklusif ini pastinya menjadi cita rasa yang tiada bandingannya. 4.5 Daripada. 43 Ulasan. Tinggalkan ulasan.
    By: Brigidae|||https://www.facebook.com/173rdabnbde|||https://twitter.com/brigidabarbarin|||https://la.wikipedia.org/wiki/Locus_Brigidae
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA