Adult

Baju raya tak berwarna - TIPS PEMILIHAN WARNA TUDUNG YANG SESUAI UNTUK BAJU RAYA ANDA!BARULAH CANTIK!



Kita berkarya, pasti ada yang suka dan tak suka.





Tak hanya sebagai outer, scarf juga bisa dimodifikasi menjadi kerudung atau cukup hanya menjadikannya selendang.


TIPS PEMILIHAN WARNA TUDUNG YANG SESUAI UNTUK BAJU RAYA ANDA!BARULAH CANTIK!






BACA JUGA: Dengan warna yang lembut dari biru periwinkle tersebut, Anda akan terlihat lebih feminin saat lebaran.



Agak jauh beza gak la.







Kalau baju tu plain kita boleh pakai tudung plain warna yang berlainan dengan warna baju.

Emerald Selain warna-warna yang lembut, salah satu warna mencolok juga menjadi tren pada lebaran tahun ini.




Description: Material korean stretchable yang bercorak floral, pasti meningkatkan kemanisan si pemakai dengan warna-warna yang soft yang mampu menarik hati pemakai dan ditambah lagi dengan kain pleated dibawah lagi menambah keayuan dan memberi effect kurus.

Sexy:
Funny:
Views: 739 Date: 29.04.2022 Favorited: 8 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Hari yang ketiga korang boleh tengok baju kembali pada warna asal.
Brokat sendiri merupakan jenis kain yang dibuat dari sutra berwarna, dengan atau tanpa benang emas dan perak.
Dengan nuansa putih dan hijau tua, Andien dan keluarga hadir dengan penampilan baju Lebaran yang berbeda dan stylish.

Hot Categories

Latest Comments

    +304reps
    Kurung Raya 2022 Koleksi baju kurung terbaru paling modern kini hadir semakin berwarna sehingga mampu memikat hati wanita untuk segera memilikinya. Fesyen baju kurung panjang dan pendek pun tak luput dari perubahan desain, nah berikut beberapa model baju kurung terbaru. Fesyen Baju Kurung Terkini Fesyen Baju Kurung Wanita Proporsional
    By: Fancy_A_Joke|||https://www.facebook.com/getsomeporkonyourfork/videos/1897614390383122/|||https://twitter.com/Dan52753614/status/1147423809072295937|||https://www.youtube.com/watch?v=5-hbqzNBUFw
    +389reps
    Cara yang Mimi buat untuk hilangkan turun warna tuh, Mimi letak 1 scoop sabun basuh baju dalam baldi dan Mimi guna jenama Daia. Jenama apa korang guna terpulang. Isi air ikut anggaran baju yang hendak direndam. Kemudian isikan lima penutup botol clorox lemon tuh.
    By: ammayhem|||https://www.facebook.com/hot97svg/videos/525543268138606/|||https://twitter.com/AMMayhem_|||https://www.deviantart.com/ammayhem
    +326reps
    “Baju raya warna biru yang saya pakai memang oversize. Saya pula tubuh kurus dan tinggi, jadi memang suka pakai oversize. “Baju kedua yang berwarna silver pula saya custom made. Bila saya masukkan baju dalam seluar, ada mata yang tak gemar. “Bila saya letak samping pada bahu, mereka kata macam selendang. Kalau ikutkan semua ada lima pasang.
    By: Gentlealice|||https://www.facebook.com/gentlealice.btb|||https://twitter.com/ysuke_|||https://www.youtube.com/watch?v=0IG5BDpk4d4
    +276reps
    Jika dilihat pada kombinasi warna di atas, hitam tergolong di dalam warna yang gorgeous dan exotic. Jika memilih warna hitam untuk baju, tak kira berbunga atau plan. Warna tudung yang sesuai untuk dipadankan dengan hitam adalah seperti warna plum, purple, violet, dark brown dan mustard.
    By: frankieboss|||https://uk-ua.facebook.com/frankieboss|||https://twitter.com/FRANKiEB0SS|||https://www.youtube.com/watch?v=eBL3oPdpm9w
    +249reps
    Tren Warna Baju Lebaran 2022. 1. Broken white. Sebagai warna yang netral dan bisa merepresentasikan makna Hari Raya Idul Fitri yang suci, broken white memang selalu menjadi tren setiap tahunnya. Dibandingkan dengan warna putih biasa, broken white cenderung lebih lembut karena memiliki unsur kuning keabu-abuan.
    By: Abeneezer|||https://www.facebook.com/people/Abeneezer-Hailu/100004977073469|||https://twitter.com/AbeneezerWin|||https://www.youtube.com/watch?v=F4I7byTXMfM?noCachePlease=58c1aaeb64828
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA