Adult

Kopi kudap - BUFFET RAMADHAN BANGI RESORT HOTEL







Tahun 2018 dan 2019 buffet ramadan di sini sangatlah meriah banyak pilihan dessert terutamanya kek sampai tak termakan waktu tu.





Mungkin ketua chef kat sini dah bertukar orang kot jadi semua makanan sudah tidak sedap seperti dahulu, entahlah sis agak je.






BUFFET RAMADHAN BANGI RESORT HOTEL






Cuma sis kecewa sebab rasa serawa durian yang cair tidak berasa duriannya, sudah tidak sedap seperti dulu.

Air tebu, bandung dan soya adalah antara menu air balang kat Bangi Resort Hotel.



Tapi tahun ni tinggal kenangan, usah kata mocha…cofee machine pun dah rosak, jadi memang takde lah ye mocha ke, capucinno ke, espresso ke…jangan dimimpi dah.

Ruang makan buffet memang luas dan besar.


BUFFET RAMADHAN BANGI RESORT HOTEL


Kalau tak nak minum air manis, kat atas meja memang ada disediakan sky juice atau air kosong yang akan sentiasa di top up oleh waiter bila dah habis.



Jangan pula tertukar dengan Bangi Golf Resort, memang tak sama walaupun Bangi Golf Resort cuma terletak bersebelahan dengan Bangi Resort Hotel ni.




Description: Walaupun resort hotel ni bertaraf 5 bintang tapi harga buffet ramadan bawah RM100, masih mampu milik.

Sexy:
Funny:
Views: 5833 Date: 07.01.2023 Favorited: 133 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Kalau tak nak minum air manis, kat atas meja memang ada disediakan sky juice atau air kosong yang akan sentiasa di top up oleh waiter bila dah habis.
Lepas paking terus walk in ke Bangi Resort Hotel sebab sama level kemudian turun tangga ke ground floor untuk ke Restoran Funtasia.
Antara kuih muih tradisional yang disajikan adalah sagu gula melaka, kuih ketayap, kuih lopes, karipap, pulut kelapa, kuih seri muka, talam keladi, talam ubi kayu dan lain-lain.

Hot Categories

Latest Comments

    +315reps
    By: alif003249|||https://www.facebook.com/CyberpunkCity/posts/1330402627147231|||https://twitter.com/alif003249|||https://www.imdb.com/review/rw5364722/
    +190reps
    By: deadrebel|||https://www.facebook.com/DeadRebelBand/|||https://twitter.com/deadrebel/status/954276802184208384|||https://www.youtube.com/watch?v=VuXgytK5xIU
    +74reps
    By: Dodfrank|||https://www.facebook.com/dodfrank|||https://twitter.com/SpeakerRyan/status/833379592480108544|||https://www.reddit.com/user/Dodfrank
    +225reps
    By: brianwcollins|||https://www.facebook.com/Screamfest/videos/489577684955603/|||https://twitter.com/BrianWCollins|||https://www.youtube.com/watch?v=_j5Uxb9-9R4
    +271reps
    By: Do_not_reply_to_me|||https://de-de.facebook.com/notes/312792962090907/|||https://twitter.com/ChelseaClinton/status/856254265815420933|||https://www.fin24.com/Debt/Experts/Question/A-REAL-GENUINE-SPELL-CASTER-TO-HELP-YOU-GET-YOUR-EX-BOYFRIEND-GIRLFRIEND-WIFE-OR-HUSBAND-BACKcontact-Unityspelltemplegmailcom-is-certainly-the-best-spell-caster-online-and-his-result-is-100-20180430
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA