Adult

Kuih kaswi che nom - Resepi kuih kaswi pandan Sukatan cawan




Kuih Kaswi Istimewa Azie Kitchen Yang Sedap




Tuang satu senduk adunan dan masak dengan api perlahan hingga permukaan atas berbuih dan kering.

Oles acuan dengan sedikit minyak masak dan barulah dituangkan adunan kuih.








Lembut Dan Sedap, Kuih Kaswi Guna Sukatan Cawan Memang Superb!




Masukkan ke semua bahan dan kacau sebati.


Resepi kuih kaswi pandan Sukatan cawan


Tuang air gula dan air kapur dan kacau sebati.







Dalam periuk, masukkan air dan masak hingga air mendidih.



Setelah kukus, tuang adunan lompang sehingga ยพ penuh.


Description: Boleh juga gantikan gula merah dengan kepingan gula melaka atau dicampurkan keduanya, asalkan anggarannya adalah sebanyak satu cawan.

Sexy:
Funny:
Views: 2686 Date: 02.08.2022 Favorited: 65 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Bapa saya umur 81 tahun pun sering tengok masakan Cik Nom on YouTube kat tv kami.
Filter while pouring batter 4 When the steamer is hot, medium to high heatcan start steaming the cake for 30 minutes or until cooked through.
Kuih Butir Nangka Mudah Ikut Sukatan Cawan Bahan - Bahan Untuk doh 2 cawan tepung pulut 1 sudu besar tepung beras Air daun pandan secukupnya boleh klik untuk cara nak buat ekstrak daun pandan yang mudah.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +166reps
    Resepi Kuih KaswiUntuk maklumat lanjut resepi lawati: https://iresipi.com/resepi/kuih-kaswi/showInstagram: http://bit.ly/CheNomInstagramFacebook: http://bit
    By: 303_milehigh|||https://m.facebook.com/Old-Larimer-St-Tattoo-353813111350418/|||https://twitter.com/420inthe303|||https://www.youtube.com/watch?v=rSRavlExTpE
    +159reps
    Cara-cara penyediaan resepi kuih kaswi bergoyang ini : #1: Daripada 5 cawan air , panaskan sekejap 2 cawan air untuk larutkan gula dan gula perang.Bila semua dah larut,tapis dan sejukkan. #2: Dalam bekas yang besar, masukkan air gula dan baki air tadi bersama dengan bahan -bahan yang lain.Kacau sebati dan barulah dimasukkan air kapur yang telah.
    By: C_Wheat|||https://www.facebook.com/ifcmarketsru/posts/2384294111815127|||https://twitter.com/tweetcwheat|||https://www.youtube.com/user/craigcwheat
    +313reps
    Yang pastinya resepi turun temurun Kak Lok ini akan menjadi a keeper recipe untuk kuih kaswi saya di masa hadapan. Saya suka kaswi yang sedikit lembik seperti ini. Tak perlu risau jika semasa dipotong akan sedikit comot. sebab bila bersalut dengan kelapa akan menjadi cantik juga. Kemanisannya juga secukup rasa.
    By: eight26|||https://www.facebook.com/Eight26Craftique/|||https://twitter.com/eight26_8|||https://www.youtube.com/watch?v=IvEMDFdsjBw
    +346reps
    Letakkan didalam kuali Resepi kuih kaswi telur. Tuang bahan-bahan A yang dimasak tadi dan kacau sebati Alaaa saja saja jer seronok nak pelbagaikan nama kuih ni dengan menggunakan resepi yang sama. Hasue I Love My Life Kuih Kaswi Gandum Lembut Bagi penggemar kuih kaswimemang kena cuba resepi kaswi yang ini Oleh Resepi Bonda Team.
    By: FourthJudge|||https://www.facebook.com/keytomove/|||https://twitter.com/ChristinaMeikle|||https://www.youtube.com/watch?v=zQ7svAX_VFs
    +197reps
    Yang pastinya resepi turun temurun Kak Lok ini akan menjadi a keeper recipe untuk kuih kaswi saya di masa hadapan. Saya suka kaswi yang sedikit lembik seperti ini. Tak perlu risau jika semasa dipotong akan sedikit comot. sebab bila bersalut dengan kelapa akan menjadi cantik juga. Kemanisannya juga secukup rasa.
    By: eylul1|||https://www.facebook.com/erdem.eylul1|||https://twitter.com/isikoglu_eylul1|||https://www.youtube.com/watch?v=p0EVIeImL-8
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA