Adult

Ll set iphone dari mana - Tiada Lagi iPhone MY Set. Hanya ZP Set untuk Pasaran Malaysia



Diakses tanggal June 8, 2007.







Apple didirikan oleh , , dan pada April 1976 untuk mengembangkan dan menjual komputer pribadi buatan Wozniak.




Tiada Lagi iPhone MY Set. Hanya ZP Set untuk Pasaran Malaysia


The two letters behind it, LL in this case, specify the region code.



Apple merilis perbaikan keamanan dalam kurun satu hari sekaligus permintaan maaf.










Description: Untuk model 4G sebelum ini, ramai berminat mendapatkan set Hong Kong kerana sokonga dwi sim fizikal di samping serasi rangkaian 4G.

Sexy:
Funny:
Views: 7809 Date: 23.11.2022 Favorited: 182 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +159reps
    Nak tahu model tu region mana, boleh tengok pada luar kotak. Macam dalam gambar ni adalah iPhone 5s Grey 16gb yang berasal dari negara USA (LL Set). Sejujurnya. Jika pada iPhone tu sendiri, tiada beza pun antara region region ni. Part dalaman iPhone ni tetap sama. Guna bateri yang sama kapasiti, guna kamera yang sama. Tapi atas faktor undang.
    By: Dagwood3|||https://www.facebook.com/DagwooddoowgaD|||https://twitter.com/dagwood3|||https://www.reddit.com/user/Dagwood3
    +322reps
    IPhone dari USA. LL SET. Yang mana iphone yang dibekalkan diasingkan mengikut region/negara. Perbezaan selalunya terdapat pada packaging, charger, bahasa dan lain-lain. Sebagai contoh di negara Jepun. Set iphone mereka kamera tak boleh silent manakala set iphone dari negara UAE pula taidak boleh guna Facetime.
    By: ab-e_normal|||https://en-gb.facebook.com/public/Norma-Abe-Abdu|||https://twitter.com/feedmeorelse|||https://www.youtube.com/watch?v=OCXHrLKSDf0
    +347reps
    Sebelum itu, bagi mereka yang tidak tahu apakah itu MY set, ZP set, LL set, atau set-set lain, ini penjelasan secara ringkas. Apple memasarkan iPhone dengan kod berbeza mengikut negara. Contohnya, set yang dijual di Malaysia adalah kod MY. Manakala kod yang dijual di Singapura adalah ZP, dan LL adalah kod bagi unit yang dijual di Amerika Syarikat.
    By: AtmanRising|||https://www.facebook.com/AtmanRising|||https://twitter.com/AtmanRising|||https://www.youtube.com/watch?v=nfp2ziHNpeQ
    +215reps
    Bahagian 1 menunjukkan ia set asli atau diubahsuai. M adalah kod untuk baru. Bahagian 2 pula adalah model telefon, untuk telefon ini ialah iPhone 11, Purple 64GB. Bahagian 3 adalah negara di mana ZA adalah Singapura. MY untuk Malaysia.
    By: angieb15|||https://en-gb.facebook.com/angieb15|||https://twitter.com/bastiaannetm|||https://www.youtube.com/channel/UCt8PK6amuCq4xeV02ZXplyA
    +53reps
    Ok yang ini pula adalah set daripada Apple Store dari luar negara. Untuk set yang no. 2 ini warranty BOLEH CLAIM DI MANA-MANA APPLE STORE MALAYSIA tetapi untuk iphone 6s dan ke atas sahaja. Kebiasaannya permintaan untuk set import ini boleh juga dikatakan kurang sedikit berbanding set nombor 1.
    By: bbuczek|||https://www.facebook.com/public/Anna-%C5%BBuczek|||https://twitter.com/bbuczek|||https://www.youtube.com/channel/UC6SU0We5XJBGwvg1J6L2e5A
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA