Adult

Resepi waffle guna blender - 12 Resepi Apam Guna Blender Yang Mudah, Gebu Dan Sedap









Senang je kacau dan masak je, nak makan bila-bila pun boleh.







Kanak-kanak sangat suka makan waffle.



Selamat mencuba resepi kek susu marble ini.




Resepi Waffle Guna Blender



Description: Tapi kalau nak guna marjerin je tiada masalah pun.

Sexy:
Funny:
Views: 7396 Date: 26.12.2022 Favorited: 160 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Anonymous Dapatkan produk BERMUTU TINGGI tepung waffle dan kayaball No 1 Di Pasaran Kualiti waffle yang pasti membuatkan pelanggan anda menyukainya!!
Bagi para penggemar apam, rasa teringin nak buat sendiri, meh kita sama-sama pakat cuba buat ikut pelbagai resepi apam yang ada kat sini.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +289reps
    Semudah abcdefg buat tak smpi 10minit bolh try buat untuk breakfast ya!! #resepimudah#resepiwafflelembut#rangupdiluarlbutdidalam#resepiwafflegunablender# .
    By: Dj_Noctis|||https://www.facebook.com/XNoctisDJset/|||https://twitter.com/DJNoctis|||https://www.youtube.com/channel/UC-xmETMqiFSKSZTTN1WYLEQ
    +133reps
    1. Satukan tepung gandum, tepung jagung, telur, gula, mauripan, susu tepung dan baking powder. Gaul hingga sebati. IKLAN 2. Kemudian masukkan minyak, esen vanilla dan air. Kisar atau adun hingga sebati. Lagi mudah jika adun guna blender. 3. Setelah siap mengadun, pastikan adunan betul-betul sebati dan tidak berketul.
    By: BROdo_Baggins|||https://www.facebook.com/TrueChadwick/posts/1974738999324971|||https://twitter.com/LotrBrodo|||https://www.youtube.com/watch?v=lmz2Tap7Up0
    +264reps
    Apa kata nanti korang try je sendiri buat kat rumah. Beli waffle maker banyak kat pasar raya atau di kedai-kedai elektrik. Then, bancuh sendiri dan bakar sendiri. Huii sedap tu. Meh saya kongsikan satu resepi waffle menusuk kalbu dari Hairul Nizam Ijam di Facebook. Resepi Waffle (3 keping) Image via Facebook. Bahan-bahan: 2 cawan gandum; 2.
    By: BabyStepsOnline|||https://www.facebook.com/inspiredmothers/posts/2908621645883494|||https://twitter.com/babystepsonline|||https://www.babystepsonline.net/
    +161reps
    Campurkan semua bahan, guna blender .blend sebati Biarkan adunan selama 10 minit** Tuangkan sesudu adunan dlm kuali non stick yg tlh panas. (kalau nak wat waffle, just tuang dlm waffle maker je la eh, tunggu hingga lampu hijau turn off, angkat laa sapu apa2 filling disukai) Balikkan adunan bila nampak permukaannya berbuih
    By: Aqxatic|||https://www.facebook.com/people/Tyler-Cota/505163002|||https://twitter.com/AqxaticGFX|||https://www.youtube.com/channel/UCvNDw1Cqq-eObtEBpm93iCw/about
    +76reps
    Bahan Bahan**Guna cawan yang sama untuk bahan yang disukat guna cawan**2 cawan tepung gandum2 biji telur gred B - asingkan putih dan kuning nya1 cawan air2 s .
    By: BeefLilly|||https://www.facebook.com/beeflilly|||https://twitter.com/BeefLilly|||https://www.youtube.com/watch?v=v9GYqvxd-yI
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA