Adult

Hukum simpan tali pusat - Apakah Hvkum Mak Ayah Menyimpan Tali Pusat Anak?


Rupanya Tali Pusat Anak Ni Kena Simpan Dengan Cara Yang Betul


Sekurang-kurangnya perkongsian beliau yang tular ini memberi manfaat kepada semua ibu bapa.



Najib : placenta tu uri, yang orang tanam kat belakang umah tu.






โ€œDikec4m Netiizen Gara




Bila rindu buka kotak senyum sorang-sorang.





Aku simpan stem cell ni kat Company CryoCord.



Bahkan jika perlakukan khusus tersebut diiringi dengan keyakinan-keyakinan klenik yang tidak berdasar sama sekali hal tersebut bisa menjadi sesuatu yang sangat terlarang di dalam agama kita.






Description: Tak pernah terpikir pun selama ni nak cari artikel ker, ceramah berkaitan atau cari isu ni kat youtube.

Sexy:
Funny:
Views: 4235 Date: 31.01.2023 Favorited: 78 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Tali pusat yang aku maksudkan dalam entry ni ialah tali pusat yang panjang-panjang yang ade dalam womb kita masa kita mengandung yang bertujuan untuk salurkan nutrien pada si anak kat dalam rahim, bukan tali pusat kat perut masa si anak dah lahir tu tau.
Dan simpan tu bukan simpan dalam uncang atau botol atau sampul duit raya, tapi perlu DITANAM.
Menurut Ustaz Azhar Idrus seperti ceramah dalam video berikut, kebanyakan daripada ulamak mengatakan tidak dibolehkan menyimpan tali pusat bayi.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +135reps
    By: Failedfisherman|||https://de-de.facebook.com/charlie.abel.54|||https://twitter.com/JamilSheriff251|||https://www.youtube.com/watch?v=NJynUa60Jtw
    +298reps
    By: BDSMprincess|||https://www.facebook.com/PrincessBDSM/|||https://twitter.com/bdsmprincess|||https://www.youtube.com/watch?v=1QXp9ISD8Gw
    +144reps
    By: Derpshots|||https://www.facebook.com/Sassykatcon/posts|||https://twitter.com/sparkychelada|||https://www.youtube.com/watch?v=SfqzfsZBjvw
    +60reps
    By: faucaceres|||https://es-es.facebook.com/luji.faucaceres|||https://twitter.com/FauCaceres|||https://www.reddit.com/user/faucaceres/
    +354reps
    By: aonemancult|||https://www.facebook.com/aonemancult/posts/146504416868928|||https://twitter.com/aonemancult|||https://www.youtube.com/watch?v=I9DdekOZZEM
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA