Adult

Aiskrim musang king walls - Pendapat Peribadi Tentang Aiskrim Durian Musang King Jenama Nestle



Semoga kian maju, menjadi tempat kegemaran ramai.


Beli Durian Box Musang King Box & D24


Jadi, Syu pun cuba sajalah.



Kalau nak tahu, aiskrim ni Syu beli di kedai Mesra.















Hopefully it will progress, become a favorite place for many.










Description: What Mini Me thinks iNatural has added a new dimension to the local vibrant ice cream potong scene and has raised the quality standard.

Sexy:
Funny:
Views: 4017 Date: 28.12.2022 Favorited: 75 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Bak kata org kalau guna buat mangga tu memang original mangga yg di blend dikeraskan menjadi aiskrim.
Dari negeri mana ia datang, dan mungkin juga ada kaitan dengan cuaca hujan panas.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +10reps
    Pada packaging juga Nestle bagi tahu, aiskrim ini diperbuat daripada durian Musang King sebenar. Walaupun hanya 8.5% seperti yang ditulis pada bahagian 'ramuan', tetapi rasanya cukup sedap dan rasa durian tersebut. Bayangkanlah anda makan aiskrim sejuk, bentuk seakan pangsa durian dengan rasa durian musang king. Sedap teruk weh!
    By: Alex_Kal|||https://en-gb.facebook.com/public/Alex-Kal|||https://twitter.com/Alex_Kal_13|||https://www.youtube.com/channel/UCCUKyuec-npn60vr-URgvIg
    +176reps
    09/12/2021 . Asalamualaikum semuaπŸ˜‰ . πŸ“ŒREADY STOCK (HALAL) AISKRIM DURIAN MUSANG KING 🎯1 batang=Rm16 sahaja HALAL 54% pure Musang King durian pulp content.
    By: darceknight|||https://www.facebook.com/TheLosAngelesJiujitsuclub/videos/413229052212989/|||https://twitter.com/darceknight|||https://www.instagram.com/darceknight/
    +249reps
    Seperti aiskrim istimewa khas hanya ada di Malaysia iaitu aiskrim perisa Durian daripada gred D24 atau kita panggil Musang King. Memang terbaik rasanya sebab Mah@mahu sendiri dpt rasa terus daripada fridge segar dan 100% durian asli yg di dapati di Malaysia.
    By: exia23|||https://www.facebook.com/exia23|||https://twitter.com/exia23_t|||https://www.youtube.com/channel/UCjxAysptA9jBOXE7vaxZ7zw
    +14reps
    Skip to main content. Review. Trips Alerts Sign in Alerts Sign in
    By: DaZ55|||https://www.facebook.com/Realman061605/photos/a.2214914142070900/2653474441548199/|||https://twitter.com/BigDaz55|||https://taucher.net/tauchen-in-madagaskar-daz55
    +82reps
    Aiskrim Tealive Boba Milk Tea Jenama Wall's, Sedap Tak? fizalinolie Khamis, September 16, 2021. Assalamualaikum, Asyik try aiskrim jenama Nestle je kan. Kali ni Fiza nak share pendapat Fiza tentang aiskrim jenama wall's pulak. Semalam encik suami belikan aiskrim Tealive Boba Milk Tea jenama Wall's. Sebungkus dijual dengan harga RM2.70.
    By: cloudy-chi|||https://www.facebook.com/AlwaysCloudyChi|||https://twitter.com/AlwaysCloudyChi|||https://www.youtube.com/channel/UC3Q9_A6Xt6YJBRWSsy2gUTg
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA