Adult

Dewan agong tuanku canselor uitm shah alam - PPV UiTM Shah Alam beroperasi hari ini [METROTV]



Bas UiTM disediakan untuk membawa graduantetamu graduan pergi balik ke Dewan Agong Tuanku Canselor dari tempat letak kenderaan yang dikhaskan.








Dewan Agong Tuanku Canselor, UITM Shah Alam


Sumarnie bt Yahya PKKM PERAK Contact Person: Contact No: 1.







Nor Atika Husain 19.



Dari kiri ibunya Hjh.



November bulan lepas hingga 6 hb.









Noor Fasihah bt Shafie 4.


Description: Siti Aishah Karim 11.

Sexy:
Funny:
Views: 7532 Date: 07.10.2022 Favorited: 196 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

Latest Comments

    +221reps
    DYMM Tuanku Canselor menganugerahkan ijazah, diploma, sijil serta pencapaian akademik yang lain kepada sesiapa yang telah menjalani pengajian yang diluluskan oleh Universiti. DYMM Tuanku Canselor juga menganugerahkan ijazah kehormat atau sebarang anugerah seperti mana yang dicadangkan oleh Lembaga Pengarah selepas dibincangkan bersama Senat.
    By: chasyla|||https://en-gb.facebook.com/public/Syla-Cayla|||https://twitter.com/HarrisJOfficial/status/756338887346229248|||https://www.youtube.com/watch?v=DTuOmC5E2Ls
    +386reps
    lokasi DEWAN ni yang aku tau kat dengan Padang Kawad, UiTM esok nk g tengok dewan ni sebb esok kena amik jubah kat sini harus g cepat2 huhu nnti dapat jubah yg kecik n comel klu lambat confirm besar gabak. wuuuu tak suka beso2
    By: emskiez|||https://www.facebook.com/emskiez.calivara|||https://twitter.com/ryanhintze/status/1046579281424470016|||https://www.reddit.com/user/emskiez
    +283reps
    2. The hall is already named! If UM has DTC and UKM has DECTAR, in UiTM we have DATC. Yes. Dewan Agong Tuanku Canselor! And its huuuggeee… 3. The wall at the fac’s foyer has been changed with new photos. Which means, our photos can be seen at the foyer and at Cempaka. And ‘our’ = me and my friends. Hahaha 4. There’s myMydin IN UiTM… Style. hehe
    By: asianchocolate|||https://www.facebook.com/kamkavfarm/|||https://twitter.com/asianchocolate|||https://www.youtube.com/watch?v=BlMmDlMl6Ns
    +213reps
    Find hotels near Dewan Agong Tuanku Canselor UiTM Shah Alam, Malaysia online. Good availability and great rates. Book online, pay at the hotel. No reservation costs.
    By: Andrew_Neal|||https://www.facebook.com/public/Andrew-Neal|||https://twitter.com/afneil|||https://www.youtube.com/watch?v=f0wmPauhxzc
    +187reps
    Nah ni lah NEW UiTM Convocation Hall lawa kn? besar pon besar hahaha leh wat konsert dah nnt nk suggest kt Dato Ct wat konsert kt cni hehehe tgk tuh siap dorang on lagu vids Dato Ct lg hahahah then akan berlangsung nya konvokesyen utk bakal2 graduan pd May 2011 ini anyway TAHNIAH UiTM dgn terbinanya dewan baru ini
    By: fu-nance|||https://www.facebook.com/funancecerrito/|||https://twitter.com/LucFunance|||https://www.funance.org/
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA