Adult

Rina harun gemuk - Rina Harun






Ramai masih belum move on, imej Rina Harun umpama transformasi penyanyi Adele... Nurul Izzah, Rara dah ada saingan!




Menteri yang berusia 47 tahun ini terlihat lebih berkarisma.

The plan aims to make rural areas more condusive, inclusive, and sustainable.





Kawan kurus tapi boleh makan banyak? Dia turut kesal dengan tindakan lelaki berkenaan yang ternyata niatnya didakwa ingin mempermainkan hati dan perasaan zulin sahaja.

Mesranya sapaan beliau macam kami dah kenal bertahun.







Menteri yang berusia 47 tahun ini terlihat lebih berkarisma.





Kamu boleh persoalkan apa dia buat tetapi tak perlulah hina rupa paras dia yang sebelum ini," tegur seorang netizen kepada individu yang mengecam Rina.



Diletaknya gambar dahulu gemuk, sekarang kurus.


Description: Saya fikir, susahlah saya hendak kurus kalau gemuk nanti kerana sudahlah mengiggil kalau sehari tak dapat nasi, tidak pandai menunggang basikal pula.

Sexy:
Funny:
Views: 4767 Date: 26.10.2022 Favorited: 99 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Kamu boleh persoalkan apa dia buat tetapi tak perlulah hina rupa paras dia yang sebelum ini," tegur seorang netizen kepada individu yang mengecam Rina.
Perlu Ada Batasan Memang lumrah setiap wanita, mahu berjaya dalam kerjayanya, mampu membina rumahtangga yang bahagia dan mendidik anak-anak dengan sempurna, namun sentiasa nampak cantik dan menawan adalah sesuatu yang sentiasa menjadi pririoriti dan impian dalam kehidupannya.

Hot Categories

Latest Comments

    +160reps
    Rina Harun semakin kurus, tapi orang ramai persoalkan mutu kerjanya Korang masih ingat tak ketika Kementerian Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat dikritik disebakan tips diorang kepada isteri dan ibu bekerja semasa tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) disuruh untuk buat suara Doraemon untuk menghiburkan suami.
    By: DankisKhan|||https://www.facebook.com/dankiskhan/|||https://twitter.com/MrMuselk/status/807225162164674561|||https://www.youtube.com/watch?v=XJInvutD_zI
    +19reps
    Hari ni sibuk pasal Rina Harun yang dulu gemuk sekarang kurus. Lepas tu saya nampak laaaaa dekat posting-posting berkaitan Rina Harun ni ada pompuan-pompuan yang dok tulis benda-benda seperti: “suami kalau nak isteri lawa kena la invest duit bagi bini, baru bini boleh lawa” “kalau anak dah sampai 3-4 orang, takde nye nak lawa”
    By: Darth_Betta|||https://www.facebook.com/hermistoncinema/photos/a.442172079153258.89297.121203884583414/2397472423623204/?ifg=1|||https://twitter.com/Darth_Betta|||https://www.youtube.com/watch?v=topCSSY8ON4
    +348reps
    Semakin Cantik. Ada diantara mereka yang beranggapan seri wajahnya semakin cantik, dan tidak kurang juga yang memuji Rina kelihatan ayu memakai kebaya menerusi kemunculannya baru-baru ini. Difahamkan, berat badan Rina mula susut sejak Ramadan tahun lalu apabila netizen mula membandingkan beberapa foto ahli politik itu sehingga kini.
    By: Barre34|||https://www.facebook.com/barre34|||https://twitter.com/BARRE34|||https://www.youtube.com/watch?v=IvjiQllvCLc
    +130reps
    Mereka memperkatakan tentang penampilan terbaru Datuk Seri Rina Harun yang semakin cantik, kurus dan muda. Menteri yang berusia 47 tahun ini terlihat lebih berkarisma. Malah, ramai yang berasa kagum dengan kejelitaannya yang semakin terserlah. Ada juga di kalangan warganet yang mahu tahu rahsia Datuk Seri Rina langsing berbanding sebelumnya.
    By: Criminelis|||https://www.facebook.com/DjCrimiNelis/|||https://twitter.com/FlapnaadPro|||https://www.youtube.com/user/Criminelis
    +257reps
    Foto 'glow up' Rina menerima pujian ramai. Malah, ada netizen yang turut membuat perbandingan antara transformasi fizikal Rina dengan penyanyi popular antarabangsa, Adele. United Kingdom (UK) ada Adele, Malaysia kita ada Rina Harun, tulis @ChrisEnteri di Twitter.
    By: gastro_gnome|||https://www.facebook.com/eatwelldiehappy|||https://twitter.com/Gastro_Gnome_21|||https://www.youtube.com/watch?v=lrNAf0hR6Jg
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA