Adult

Resepi kuih gunting simple dan sedap - Kuih Gunting Original Yang Rangup, Sedap Dan Tahan Lama





Kena pandai adjust suhu api.





Nikmati ayam gunting yang rangup, sedikit pedas dan sangat sedap.



Sudukan sesudu besar bancuhan cucur dan goreng hingga keperangan.


















Description: Cuba agar lebih seksama lagi agar hasil pun dapat memuaskan.

Sexy:
Funny:
Views: 5456 Date: 15.05.2022 Favorited: 98 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

Latest Comments

    +377reps
    Cara menyediakan Resepi Kuih Gunting Sedap. 1. Panaskan margerin, gaul dengan tepung bagi jadi macam serbuk roti. Masukkan bahan kisar dalam blander bersama garam dan gula. Kemudian rasa dulu masin dan manisnya 2. Masukkan telur dalam tepung, dan curahkan bahan kisar. Masukkan sedikit demi sedikit hingga jadi sebati dengan tepung.
    By: eddASU|||https://www.facebook.com/edda.su.754|||https://twitter.com/RaoKavitha/status/992964616387887105|||https://www.youtube.com/channel/UCG5m1EddASU_xE_s3nnWAEQ
    +110reps
    Kuih gunting original yang sedap, tanpa sira tapi ada rasa kari dan udang kering. Alahai sedapnya. Dahlah kos murah, mudah buatnya dan senang dimakan!! Haha Kuih gunting ni kuih legend. Buat pelan-pelan pun jadi sambil tengok cerita korea kihkih Oh ya, nak kuih gunting tahan lama, simpan dalam balang kedap udara dan biar kuih gunting.
    By: blunt__nation|||https://www.facebook.com/bluntnationtv/|||https://twitter.com/Blunt_Nation|||https://www.youtube.com/channel/UC7ud-63ByCWpHBCgJZi2A7A
    +185reps
    Angkat tangan …. Resepi kuih gunting. 4)Planta 1 sudu lebih sikit dipanaskan dgn sedikit minyak. Uli semua bahan2 dgn air sejuk tu. Letak sikit dulu air tu. takut terlajak lembik. Uli sampai sebati. Pastu gunting n goreng dgn api yg kecil. *kalau nk lebih sedap blh tambah udang kering blend sikit.
    By: ChapterhouseInc|||https://www.facebook.com/The-Thirteen-Step-House-Inc-141221695921547/|||https://twitter.com/chapterhouseinc|||https://www.reddit.com/user/ChapterhouseInc
    +400reps
    Inilah kuih gunting yang selalu kita makan tu. Perkongsian daripada Cik Puan Salmah Haji Hassan ni, buat kita rasa tak sabar nak cuba. Simple je bahan-bahan yang digunakan. Semua orang boleh buat dan cuba. Jom, saya kongsikan dengan korang semua step by step nak hasilkan kuih gunting ni. Rangup betul bila makan.
    By: dabriela|||https://www.facebook.com/people/Dabriela-Gabi/100028865900375|||https://twitter.com/gabriellare_|||https://www.youtube.com/watch?v=woyB_zxOPqI
    +189reps
    Kepada emak terima kasih atas segalanya setelah di gunting kecil kecil comel comel ;) Resepinya:-. 1 kilo tepung gandum. 4 sb ghee. 3sb majerin ( Ani bubuh 4sb kenkadang lebih hehe) syyy jgn kasi tau mak tau ;) 1 cawan udang kering direndam dan di tumbuk halus. 1 biji bawang besar di tumbuk halus (jika guna bawang merah kecil tu dlm 10.
    By: ExiledSanity|||https://www.facebook.com/ExiledSanity|||https://twitter.com/ExiledSanity|||https://www.youtube.com/channel/UCy9fVam6UHIPV8D1vcEag3w
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA