Adult

Cara buat nona manis sukatan cawan - Resepi Kuih Nona Manis Sukatan Cawan Simple Step by Step



Kuih nona manis yang sedap kuih tradisional.



Kacau sampai rata dan tidak berketul-ketul Cara-cara membuat nona manis sukatan cawan Satukan semua bahan C, kemuadian masak atas api sederhana sambil sentiasa di kacau hingga ia pekat Tunggu dia suam sikit dan masukkan dalam piping bag atau bag plastik bahagian hujung bag plastik nak senang masuk jew dalam botol sos picit settle.




Resepi Nona Manis Sedap Dari Pemiliknya Yang Sudah Jual Beribu Biji


Resepi kuih nona manis kali ni dari dengan cara pembuatan yang mudah dan senang dengan menggunakan sukatan cawan dah tak perlu susah payah untuk timbang bahan.

Rasa hilang penat dan seronok sangat.



Kacau dengan hand whisk sehingga pekat sekata dan sejukkan.















Kuih nona manis kalau disebut dan terbayang rasa kuih comel yang lembut dan.


Resepi Nona Manis Sedap Dari Pemiliknya Yang Sudah Jual Beribu Biji


Kukus selama 10 minit dengan menggunakan api sederhana besar.

Untuk yang permulaan pon boleh dapat hasil yang cantik.





Satukan semua bahan c, kemuadian masak atas api sederhana sambil sentiasa di kacau hingga ia pekat Kemudian paipkan adunan putih di.


Description: Download lagu nona manis mp3 dan mp4 video dengan kualitas terbaik.

Sexy:
Funny:
Views: 1415 Date: 02.06.2022 Favorited: 32 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Cara membuat kuih nona manis sukatan cawan resepi tradisi gerenti jadi pasti sedap mantap mp3 duration 5:15 size 12.
Campurkan gula, tepung jagung, secubit garam, Jika pewarna pandan kurang menyerlah, masukkan sedikit pewarna hijau ke dalam acuan.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +341reps
    1 cawan santan Cara-cara membuat kuih nona manis: 1- Mula-mula, masukkan santan, tepung gandum dan sedikit garam dan kacau rata. Masak diatas api sederhana sambil dikacau sehingga menjadi pekat. 2- Kemudian, biarkan adunan sedikit suam lalu masukkan ke dalam piping beg atau botol sos.
    By: bumbeel|||https://www.facebook.com/Bumbeel-Zies-Collection-148920002117232/|||https://twitter.com/Yoana_AH|||https://www.youtube.com/channel/UCZhuoSscDD7_QtNxyZmDUfw
    +159reps
    Resepi Kuih Nona ManisPenyediaan Air Pandan-----Gunting 4 Helai Daun Pandan Kemudian Kisar Bersama Air (100ML) -Dalam Video.
    By: Carlobo|||https://www.facebook.com/CARLOBO-202324899858074/|||https://twitter.com/carlobo|||https://www.youtube.com/channel/UC343ow3UwJ_q5NnM8Tvrz8w
    +326reps
    Nona manis, dengar nama pun dah sedap kan. Bila makan rasanya lemak-lemak manis gitu. Hari ni ariana nak share resepi nona manis, semanis senyumanmu, hihi. Ariana juga ada bagi tips macam mana nak buat nona manis nampak licin dan cantik. Resepi Nona Manis. Bahan A (Step 1) 1 cawan tepung gandum 1 cawan santan 1/2 cawan gula 1 biji telur
    By: bhushanchhaya|||https://www.facebook.com/bhushanchhaya|||https://twitter.com/tinaroyz|||https://www.youtube.com/user/bhushanchhaya
    +107reps
    Bahan Resepi nona manis: (Adunan Hijau) 1 cawan santan pekat. 2 cawan santan cair. 1 cawan air pati pandan. 2 cawan setengah hingga 3 cawan tepung gandum (yang ni kena agak-agak sukatan). Gula 3/4 cawan(kalau suka manis boleh tambah). Secubit garam. Sedikit pewarna hijau
    By: DPSeven|||https://www.facebook.com/doli.partond|||https://twitter.com/holyShepard1|||https://www.youtube.com/watch?v=WqYdLCyUmYg
    +32reps
    Resepi Nona Manis Keladi Bahan A 1 cawan tepung gandum 1 cawan santan 12 cawan gula 1 biji telur Cara2. 1 cawan santan campur santan kotak dg. Kacau rata semua bahan dlm bekas blender pun boleh. Malah ada juga resepi nona manis gula merah resepi nona manis ros resepi nona manis bandung resepi nona manis keladi nona manis jagung dan sebagainya.
    By: Anaklusm0s|||https://www.facebook.com/anaklusm0s/photos|||https://twitter.com/anaklusm0s|||https://www.reddit.com/user/Anaklusm0s
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA