Adult

Resepi ayam kam heong che nom - Resepi Ayam Kam Heong Simple



Agak-agak jangan terlalu cair.





Panaskan minyak dalam kuali dan goreng ayam separuh masak.





Ikutlah tahap kepedasan macam mana anda nak.



Ayam Masak Kam Heong, yang biasanya Che Nom makan kat restoran Chinese Muslim.

Jangan lupa like dan share resepi ini ya.

Mudah je nak masak menu ni.






Resepi Ayam Kam Heong


Tapi, masak rumah pasti lebih puas hati sebanyak potion yang kita suka.

Goreng ayam pun dicampurkan sedikit perasa.








Resepi Ayam Kam Heong





Description: You need 4 ulas of bawang putih.

Sexy:
Funny:
Views: 2805 Date: 12.03.2022 Favorited: 65 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

Latest Comments

    +33reps
    Resepi Ayam Kam Heong Che Nom. Ayam Masak Kam Heong: Sumber Che Nom. Bahan-bahan untuk perapan ayam: 1/2 ekor ayam; 1 sudu besar sos tiram; 1 sudu besar kicap pekat.
    By: Cameron_Sabo|||https://www.facebook.com/cameron.sabo|||https://twitter.com/cameron_sabo|||https://www.youtube.com/user/CameronSabo
    +382reps
    Kali niChe Nom nak share resepi Ayam Goreng ala KFC lengkap dengan hidangan sampingan yang mesti ada, iaitu Coleslaw dan … Ayam Masak Cili Kering Untuk kali ini, Che Nom nak kongsi masakan yang mudah yang sesuai untuk mak mak yang sibuk maklum lah bila tengah2 minggu …
    By: End_TheFed|||https://www.facebook.com/Antropolio1/videos/2079450208797252/|||https://twitter.com/caitlinmokane/status/821749814446723072|||https://www.youtube.com/channel/UCt2EQEwRLr-Urznq68ZPheA
    +97reps
    Masukkan bawang merah, bawang putih dan daun kari ke dalam kuali dan tumis sehingga naik bau. 4. Masukkan 2 sudu serbuk kari dan cili yang dibelah 2. 5. Masukkan pula sos cili, sos tiram dan kicap. 6. Kacau sehingga masak, kemudian masukkan ayam yang telah digoreng. 7. Kacau dan gaul sehingga ayam sebati dengan kuah.
    By: Chubbita|||https://www.facebook.com/public/Chubbita-Fri|||https://twitter.com/Chubbita_11|||https://www.reddit.com/user/Chubbita/
    +370reps
    2. Panaskan minyak dan tumis bawang besar dan putih hingga naik baunya. 3. Kemudian masukkan serbuk rempah kari bersama sos cili, sos tomato, daun kari, kicap dan juga sos tiram. Kacau rata dan biarkan hingga kuah menjadi pekat. Tambahkan air jika perlu. 4. Setelah itu, masukkan ayam bersama cili merah dan juga cili padi. Gaulkan ayam rata.
    By: DontHateJustLove|||https://www.facebook.com/HotPinaysOfficial/posts|||https://twitter.com/LyndsyMaggieFan|||https://www.youtube.com/watch?v=pxTGvqvPvtU
    +227reps
    Ayam kam heong dapat dijumpai di kedai masakan cina. Ayam kam heong bermaksud “berbau wangi”. Ayam kam heong dimasak dengan cara menggoreng ayam terlebih dulu. Kemudian dimasak bersama bawang, rempah kari, kicap dan sos. Tidak lupa memasukkan daun kari supaya makin menjadi wanginya. Ini ialah resepi simple cara Zatulnatuhain Ahmad yang.
    By: daniii__d|||https://www.facebook.com/daniii.D21|||https://twitter.com/D_Waddzz|||https://www.youtube.com/watch?v=DiHojo7mD_I
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA