Adult

Roti gardenia hijau - Roti Wholemeal Vs Roti Canadian Purple Wheat : Mana Yang Lebih Baik?





Roti gardenia terutama yg plastik hijau menjafi buruan bagi pesakit diabetik.


Ibu fazrul: Roti Gardenia Hijau




boleh refer kat gambar-gambar lama kat facebook..





Disebabkan itu, Aunty Zainab selalu beri semangat pada yang lain supaya buat yang lebih baik lagi daripada apa yang dia mampu buat.



15-1-2020 05:54 PM Bran whetgerm.












Roti Gardenia Toast’em Pandan Kelapa Sedap Gila!



Description: Apa kata awak?

Sexy:
Funny:
Views: 2388 Date: 14.07.2022 Favorited: 96 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Wholegrain bread dan wholewheat bread β€” istilah yang digunakan di USβ€’
breakfast selasa: sosej with cheese dari pemerhatian aku, tak ramai yang dapat follow healthy diet macam nih.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +238reps
    Kalau pergi lewat ke pasaraya alamatnya dah tiada di rak roti. Roti gardenia hijau untuk diet. Roti Gardenia Untuk Diet. Sesuai untuk orang diet. Sosej gril 3 batang sosej. Haa inilah barang diet yang disukai ramai orang. Jadi kalau tak jumpa yang Gardenia boleh bertukar kepada jenis ini. Roti gardenia hijau untuk diet. Emak saya salah seorang.
    By: BuckEm|||https://www.facebook.com/ginhousephoto/|||https://twitter.com/BuckemTrap505|||https://www.youtube.com/channel/UCiHJYzdRixN0M6G-WJugMKQ
    +306reps
    Roti Frankfurter Gardenia (nak guna jenis lain pun boleh) β€’ biji Telur β€’ biji Cendawan Butang - di cincang kasar β€’ Ayam kisar (guna daging pun boleh) β€’ Bawang Merah (ditumbuk- untuk menumis) β€’ st garam β€’ st lada sulah β€’ serbuk perasa (Maggi sedap rasa) 30 minit. 4 orang.
    By: BasicBanter|||https://www.facebook.com/basicbantershirts/posts/|||https://twitter.com/wells126|||https://www.reddit.com/user/BasicBanter
    +335reps
    1.Sapukan sos spaghetti original ke atas roti. 2.Letakkan cheese keping. 3.Susunkan potongan surimi ketam & nenas ke atas cheese keping tadi. 4.Taburkan moarella cheese & parsley flakes. 5.Bakar dalam oven pada suhu 210 selama 10 minit. 6.Sedap dimakan panas-panas! SUBSCRIBE untuk lihat cara buat yang betul. YouTube.
    By: caffeine-junkie|||https://www.facebook.com/caffeineaddict19/|||https://twitter.com/ethistedklemp|||https://www.caffeinejunkie.co.uk/
    +108reps
    Roti gardenia wholegrain pack purple ni tekstur dia lebih kasar berbanding pack roti gardenia warna hijau. Pada saya hasil potongan lapisan ia pun lebih tebal sedikit berbanding pack hijau yg biasa tu. Agak keras sedikit tetapi rasa tetap sedap. Sesuai buat sandwich atau makan mcm roti biasa.
    By: AnthonySytko|||https://www.facebook.com/anthonysytkollc|||https://twitter.com/anthonysytko|||https://www.instagram.com/anthonysytko/
    +395reps
    Roti? Boleh je kalau nak makan roti tapi elak makan roti putih. Sebaiknya makan roti wholemeal. Contoh roti gardenia yang hijau tu. Tapi setiap meal utama limitkan kepada 2 keping sahaja. 2 keping pun dah 154 kcal.
    By: aibaaa|||https://www.facebook.com/OUATINN|||https://twitter.com/m__Aibaaa|||https://www.youtube.com/watch?v=HeLtaDQBr_Q
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA