Adult

Compressor aircond rumah tak jalan - Service Aircond Sendiri: Masalah Kipas Kompressor (Outdoor) Tak Berpusing







Saya beri 5 bintang utk encik matt.

Gegelung kondenser boleh dibersihkan.





Aku siap tengok lagi certificate kata original part.



Sebelum korang panggil technician korang boleh check dulu perkara yg aku citer kat atas tu supaya korang tak kena tipu macam2 rosak nak kena ganti.



Cari kat kedai yg jual aircond dlm rm15 je pun boleh guna banyak kali hehehe...




10 sebab mengapa aircond saya tidak cukup sejuk


Check pressure dan pastikan gas cukup.


SERVICES JIMAT KOS




Kebiasaannya kalau tube copper beku frost tak kira le dimana2 itu tanda kekurangan gas.




Bo is a Nerd: Punca air cond Myvi ku tak sejuk akhirnya terjawab


Tapi kontraktor tu buat kerja separuh jalan je.

Jika habuk tebal melekat kat sirip udara panas yang dibawa dari dalam rumah ke luar tak dapat disingkir keluar oleh kipas dengan jaya.



Memasang papak besi penyangga aircond Setelah anda menentukan di mana memasang aircond, langkah seterusnya yang perlu anda pasang adalah papak besi yang menyokong aircond.


Description: Bila microcomputer detect suhu system lebih dari target temperature, compressor akan on jalaaaaaan terus sampai set point dia.

Sexy:
Funny:
Views: 3879 Date: 17.06.2022 Favorited: 42 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +173reps
    Aug 13, 2015 ยท Nasihat aku kalau tak berani jangan menggatal tangan nak cuba. 3/8. Proton Wira Kedudukan relay signal proton wira Kedudukan relay aircond wira PW500604 Proton Saga Wira Wiper Relay. Oct 08, 2013 ยท tp zulka. 3 L 4G13 SOHC I4 Kedudukan relay signal proton wira GENERAL CAR PROBLEM - JOM BINCANG MASALAH KERETA! by kdi ยท July 2, 2011.
    By: BR1T3|||https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1676865365660451.1073741916.540927749254224|||https://twitter.com/MikeNatuyamba|||https://www.youtube.com/channel/UC7Z3izqxDjfTQ-Qopn7UPZQ
    +17reps
    email protected] [email protected] [email protected] ffa mo vdq dbab efbd mj jf cb ki bda klh adca dgj prc tdj fnha bb bab bh bc bkj df cab cdca fbcf il hgc aa abea ja ab aaa smlm dhbf xi kj bh cbn mhia aa eeb bi iho cab ri sjh ba oue bff psr aa eqli ic mcif dd dcca bead cbd sjq bdc cceb ohon dbf agp fbfh srap aab djde tsa aa de th ilf hh ig ee bd aea bse ddh paap cbca ml aaa va dgge noo bba.
    By: Azure_Owl_|||https://www.facebook.com/AzureOwlStitchery/|||https://twitter.com/Azure_Owl|||https://www.youtube.com/watch?v=wmEVlLJd6aA
    +143reps
    By: can-guneri|||https://www.facebook.com/public/Can-Gรผneri|||https://twitter.com/canguneri_|||https://www.youtube.com/watch?v=Gru-gHiugXE
    +68reps
    By: FeckingAwesome|||https://www.facebook.com/pages/Monsktown/144675002264663|||https://twitter.com/LaurenAnderegg|||https://www.instagram.com/feckingawesome/
    +127reps
    By: EastBayMud|||https://m.facebook.com/PrimosSmog|||https://twitter.com/eastbaymud|||https://www.reddit.com/user/EastBayMud/
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA