Adult

Resepi choco jar - Diari Zaliedana..: Choco Jar Leleh Yg Sedap,Mudah &TIPS Kekal Rangup Lama









Baru-baru ni telah viral di media sos...



Apa kata, anda mencuba resepi viral yang mudah ini iaitu membuat Choho Jar bertih beras untuk anak-anak.


Cara Buat Choco Jar Rangup, Coklat Sentiasa Cair Dan Tak Payah Rendam




Dalam video kat atas saya tunjukkan kedua-dua cara menggoreng dan membakar.



Cara Buat Choco Jar.


Resipi Choco Jar SEDAP Tak Muak, Pernah Laris Dibuat Jualan!


Jadinya apa kata kalau buat sendiri saja.




Resepi Chocolate in Jar with Bubble Rice


Harga choco jar ni boleh tahan lah tengok kat Shopee tu kan.


Description: RPT Pendidikan Muzik Tahun 5 KSSR 2020.

Sexy:
Funny:
Views: 5660 Date: 13.12.2022 Favorited: 25 favorites
Category: DEFAULT

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +227reps
    Cara – cara memasak: Sangai bubble rice dalam 5 minit tanpa minyak. Sejukkan. Cairkan chocolate Beryl’s cara double boiled. Apabila chocolate sudah cair, masukkan minyak 150 mL. Kalau masih pekat boleh tambah minyak lagi. Sejukkan. Apabila bubble rice sudah sejuk, bolehlah tuang chocolate. Pastikan chocolate pun dah sejuk, takut lemau.
    By: Comyu|||https://de-de.facebook.com/matsuoka.comyu|||https://twitter.com/comyu_tokyo|||https://www.youtube.com/?gl=US
    +34reps
    Bila coklat dah sejuk barulah tuang ke dalam balang layerkan bubble rice dan coklat. Siappp! dapat 6 balang kaca even tak penuh sangat. hehe. Busyra tak masukkan pun dalam peti sejuk. letak suhu bilik biasa saja. dan bila nak makan tak perlu pun nak panaskan semula supaya coklat tu cair. Just terus makan saja!
    By: dazzletheworld|||https://www.facebook.com/waitrapp/videos/903672496467802/|||https://twitter.com/ohdarlinggifts|||https://www.reddit.com/user/dazzletheworld/
    +10reps
    Haa tu je bahan2 dia Jgn lupa cup utk chocojar ye Cara-cara membuatnya: IKLAN Goreng tanpa minyak (sangaikan) bubble rice ni dalam kuali. Atau jika bimbang hangus boleh gunakan dalam oven, suhu 100Β° dalam 10 minit je. Agak dah rangup krup krap ok dah tu Then biarkan sejuk. Sementara tu, cairkan coklat Beryls ye.
    By: briel44|||https://www.facebook.com/bruna.briel44|||https://twitter.com/sra_briel44|||https://www.reddit.com/user/briel44
    +50reps
    250 ml minyak masak Cara-cara: Saya pakai cereal milo. Boleh gantikan dengan bubble rice. Tapi bakar/goreng dalam kuali tanpa minyak sehingga garing terlebih dahulu supaya rangup. Masukkan cereal Milo ke dalam balang.
    By: eddymixx|||https://www.facebook.com/sea2landtravel/|||https://twitter.com/eddymixx|||https://www.instagram.com/eddymixx/
    +292reps
    Resepi Choco Jar Sedap Guna 3 Bahan. Bahan-Bahan: 500 gram bubble rice/mini cocoa crunch; 500 gram chocolate (boleh pakai dark atau milk chocolate. Kalau nak senang pakai cadbury je) 70 gram minyak jagung (digunakan untuk chocolate compound seperti brand Beryls & Van Houtten sahaja) Cara Membuat: 1. Sangai bubble rice atau cocoa crunch atas kuali.
    By: circa_tree|||https://www.facebook.com/circatreeco|||https://twitter.com/CircatreeCo|||https://www.youtube.com/watch?v=hdeiLw6BSoA
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA