Adult

Hantaran coklat ferrero rocher - 27 Idea Barang Hantaran Lelaki (2022)



Ini kerana, musim cuti sekolah ini memudahkan saudara dan sahabat handai dari jauh datang beramai-ramai untuk memeriahkan lagi majlis anda.


Ferrero Rocher


Ianya juga mempunyai ciri asas tablet jika anda hanya mahukan gadget ekstra untuk kegunaan seharian.



Chocolate and flowers are the best gifts, so why not combine then into a chocolate bouquet.











Berkongsi cara membuat jambangan ferrero rocher diy.






Description: Manjakan diri dengan sesi mandian ala spa dirumah anda.

Sexy:
Funny:
Views: 8370 Date: 18.08.2022 Favorited: 9 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Perkara Yang Perlu Dipertimbangkan Sebelum Membeli Barang Hantaran Lelaki Ada beberapa perkara yang perlu anda ambil kira sebelum membeli barang hantaran untuk suami.

Hot Categories

    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    โธ-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +147reps
    Untuk buatkan idea nampak gempak gembum sikit, aku berkongsi idea dengan dia. So, terjadilah HANTARAN COKLAT FERRERO ROCHE. Tambah menjadi idea ni, ofismate baru balik g berjalan di langkawi & dia menyumbangkan kat aku coklat yg tak berapa nak ferrero roche tetapi look exactly similar to real ferrero roche. nahhh kau! rezeki kata orang.
    By: Exonity|||https://www.facebook.com/ExoniTy.Esport|||https://twitter.com/ExoniTy_|||https://www.reddit.com/user/Exonity
    +373reps
    Langkah-langkah: 1. Susun dan lekatkan hershey's nuggets atas gabus bulat. Lekat guna gam lilin Selang-selikan gold & silver (kalau ada). 2. Hasil dia jadi tower macam ni. Dapat 8 rows x 8 nuggets . Gabus cuma kat bawah je, jadi dalam tu kosong. Tuang hershey's kisses dalam tower sampai penuh. 3. Gamkan lidi bawah cup ferrero.
    By: CharlotteSDJ|||https://en-gb.facebook.com/charlottesofficial|||https://twitter.com/charlottesdj/status/1002652530000760837|||https://www.youtube.com/watch?v=bpYl544CKPU
    +308reps
    9 gubahan coklat ferrero rocher Assalamualaikum.w.b.t. Selamat pagi. Sedikit idea dan tutorial untuk gubahan bunga coklat. Sesuai dijadikan hadiah, hantaran dan tanda kenangan. Khas untuk bakal pengantin/yang nak bertunang cuti nanti sempat lagi kalau nak buat sendiri. # Sumber dari FB_ungu lavender dan google/youtube.
    By: bryanna_leigh|||https://www.facebook.com/public/Bryana-Leigh|||https://twitter.com/rawr_its_bb|||https://www.instagram.com/breeznutz/
    +160reps
    16. Hantaran Ferrero Rocher Sumber: Lylia Fahmi. Tidak asing lagi coklat โ€˜Ferrero Rocherโ€™ dikaitankan dengan perkahwinan. Bentuknya bulat dan rasa hazelnut yang dibaluti coklat lazat digemari ramai. Hampir wajib diberikan untuk hantaran. Bungkusannya bulat bewarna emas boleh dipelbagaikan ketika menggubahnya.
    By: Bigdaddy_J|||https://www.facebook.com/bigdaddy.j.ofori|||https://twitter.com/Bigdaddy_J|||https://www.youtube.com/user/jaydogg019
    +125reps
    2. Gubahan Hantaran Kotak. Gubahan yang sangat mudah dan cukup popular untuk hantaran coklat ini. Anda boleh susun Ferrero Rocher satu persatu atau anda juga boleh letak balutan asal coklat dan hiaskan kotak tersebut. Pilihan bentuk dan saiz kotak hendaklah berpatutan.
    By: DarkDays3|||https://www.facebook.com/Renzerotv/videos/233685884749995/|||https://twitter.com/karolcummins/status/1166883069447430149|||https://www.youtube.com/channel/UCrVmWAPQA9Fr5o2gMjvGKOQ
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA