Adult

Yonnyboii tak sangka lirik - Lirik Lagu Yonnyboii, Zynakal, Asyraf Nasir





Ini kerana kata Yonnyboii, menjadi satu daripada impiannya untuk melihat karya muziknya dihargai masyarakat namun tidak pernah terfikir sampai tahap menjadi bahan atau rujukan soalan peperiksaan bertaraf kebangsaan.







F Kau mencerobohi mimpi E Kubur kan masing-masing Am Jaga mulut takkan cakap lepas G Barang kau ambil dah boleh lekas F Notifikasi tak pernah balas E Hello? Theme MV nni pun nice dengan transition yang kemas.





Please follow our blog to get the latest lyrics for all songs.



F Kau mencerobohi mimpi E Kubur kan masing-masing Am Jaga mulut takkan cakap lepas G Barang kau ambil dah boleh lekas F Notifikasi tak pernah balas E Hello? Malah muzik video ini juga berada di tangga ke 6 di Youtube Music.



Utuk makluman, lagu 'Sakit' yang merupakan ciptaan Yonnyboii dan Zynakal adalah antara lagu popular sepanjang tahun 2020 sekaligus memperkenalkan nama penyanyi muda itu dalam arus perdana seni muzik tanah air.














Description: F Kau mencerobohi mimpi E Kubur kan masing-masing Am Jaga mulut takkan cakap lepas G Barang kau ambil dah boleh lekas F Notifikasi tak pernah balas E Hello?

Sexy:
Funny:
Views: 1824 Date: 01.04.2022 Favorited: 93 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Lagu yang berkisahkan tentang kesihatan mental itu secara tidak langsung, mendorong orang terutama golongan pelajar untuk lebih cakna tentang kesihatan mental mereka.
F Kau mencerobohi mimpi E Kubur kan masing-masing Am Jaga mulut takkan cakap lepas G Barang kau ambil dah boleh lekas F Notifikasi tak pernah balas E Hello?
Bukan nak terlebih bangga atau riak tapi ini juga bukti, kalau kita buat apa yang kita suka dalam hidup, pasti ada ganjaran atau kejayaan menanti di hujungnya.

Hot Categories

    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}
    ❸-10-10}
  • DEFAULT
  • {/RANDCONTEXT}

Latest Comments

    +358reps
    Manusia mahu senang tapi tak semua mahu berkorban. Dari apa yang mereka katakan. Ada yang jawab jujur tapi selebihnya kuat beralasan. Tak sangka, tak sangka, tak sangka. Mereka cepat berubah. Tak sangka, tak sangka, tak sangka. Kau hanya nak cari salah. Kau salahi aku, menyebelahi aku. Tikaman dari belakang.
    By: curiousprovisions|||https://www.facebook.com/curiousprovisions|||https://twitter.com/thumperboombox|||https://www.curiousprovisions.com/
    +255reps
    Manusia mahu senang tapi tak semua mahu berkorban. Dari apa yang mereka katakan. Ada yang jawab jujur tapi selebihnya kuat beralasan. Tak sangka, tak sangka, tak sangka. Mereka cepat berubah. Tak sangka, tak sangka, tak sangka. Kau hanya nak cari salah. Kau salahi aku, menyebelahi aku. Tikaman dari belakang.
    By: Desire2Know|||https://www.facebook.com/desire2know/|||https://twitter.com/riashroff|||https://desire2know.blogspot.com/
    +310reps
    Lirik Lagu Yonnyboii, Zynakal, Asyraf Nasir - Tak Sangka | Assalamualaikum & Salam Sejahtera guys! Entri kali ini Momi nak kongsi kepada anda, sebuah lagu baru dari Yonnyboii, Zynakal dan ASYRAF NASIR yang berjudul Tak Sangka. Lagu ini adalah hasil ciptaan oleh Yonnyboii, Zynakal, ASYRAF NASIR dan dikeluarkan oleh Def Jam Recordings Malaysia.
    By: Drionm|||https://www.facebook.com/DrIonM|||https://twitter.com/DrIonM|||https://www.youtube.com/watch?v=dRIONm-ODzQ
    +238reps
    Stream β€˜Tak Sangka’ now on all digital streaming platforms: https://defjammy.lnk.to/TakSangka #TakSangka #DefJamMsia #Yonnyboii #Zynakal #ASYRAFNASIRAudio Pr .
    By: foundfootagefan|||https://www.facebook.com/POVHorrorOfficial/groups/|||https://twitter.com/FoundFootageFan|||https://www.foundfootagecritic.com/
    +278reps
    Manusia mahu senang tapi tak semua mahu berkorban. Dari apa yang mereka katakan. Ada yang jawab jujur tapi selebihnya kuat beralasan. Tak sangka, tak sangka, tak sangka. Mereka cepat berubah. Tak sangka, tak sangka, tak sangka. Kau hanya nak cari salah. Kau salahi aku, menyebelahi aku. Tikaman dari belakang.
    By: ceedeez|||https://www.facebook.com/ceedeezhallschool/|||https://twitter.com/Ceedeez_|||https://www.youtube.com/watch?v=Usk1olUVGaM
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA