Adult

Prof muhaya bodoh bodoh - Isu ‘Buat Bodoh


Isu Bodoh










Seorang lagi netizen, Din Don berkata, rata-rata netizen dalam kalangan orang muda kini tidak begitu faham bahasa kiasan.


Wanita “biarlah macam bodoh





Prof Muhaya bikin ramai 'naik angin', sampaikan golongan profesional bersuara... tak boleh terima kenyataan wanita kena jadi ‘bodoh




Kena faham cara Prof cakap bersembang dengan audience dia macam seorang ibu dengan anak.


Prof Muhaya bikin ramai 'naik angin', sampaikan golongan profesional bersuara... tak boleh terima kenyataan wanita kena jadi ‘bodoh


Ini menimbulkan pelbagai reaksi dimana ada yang menentang dan ada juga yang berpendapat bahawa ada maksud di sebalik penyampaian Prof tersebut.

Ini kelas anjuran beliau.


Isu buat ‘bodoh


Bersembang mesra macam dengan ahli keluarga.

Bagaimanapun Bonda faham klip yang telah disunting kepada 56 saat ini, telah menimbulkan pelbagai reaksi kurang senang dalam kalangan masyarakat, terutamanya kaum wanita, sehingga menimbulkan persoalan, perbalahan dan sangkaan.





Paparan skrin video tular itu.


Description: Jadi, adakah betul perempuan perlujadi bodoh-bodoh sikit untuk disukai lelaki?

Sexy:
Funny:
Views: 6163 Date: 01.01.2023 Favorited: 194 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

PETALING JAYA: Pakar motivasi yang juga pakar mata terkenal, Prof.
Bila kita orang perempuan ni terlalu berdikari, semua kita buat, kita ada kerja, kita ada gaji, balik kerja masak pun kita, anak kita jaga, rumah kita bersihkan.
Ini bukan video dia bagi tips dan ceramah free biasa yang selalu kita share.

Hot Categories

Latest Comments

    +95reps
    Bodoh kat sini bukan maksud betul bodoh. Maksud dia humble, simple, tak complicated, compromise & tolerate. Walaupun tinggi mana darjat kita, kita dituntut menjadi humble, merendah diri selagi boleh selagi tak dipijak kepala. Dalam context mencari jodoh ini lah maksud Prof Muhaya.
    By: CrazedColitus17|||https://www.facebook.com/lewis.robinson.334|||https://twitter.com/CrazedColitus|||https://www.deviantart.com/crazedcolitus17
    +182reps
    Selepas video Prof Muhaya tentang penjelasan jodoh itu viral di media-media sosial, ramai yang tidak berpuas hati dan bertindak mengecam Prof Muhaya. Isu ini juga dibangkitkan oleh Dr Amalina yang menyatakan ibu bapa kita tidak mengajar seorang wanita untuk berpura-pura bodoh apabila berdepan dengan kaum lelaki. Lihat posting penuh itu di bawah:
    By: CristaLean|||https://www.facebook.com/crystallinesalts|||https://twitter.com/Flwrivn|||https://www.youtube.com/watch?v=Ovtf0i8rszU
    +179reps
    Nampaknya, tengah hangat diperkatakan mengenai sedutan video ‘Kenapa Wanita Lambat Dapat Jodoh’ yang dijelaskan oleh pakar bedah dan motivator terkenal, Datuk Prof Dr. Muhaya Mohamad. Ini menimbulkan amarah dalam kalangan warganet yang rata-ratanya mempersoalkan tindakan pakar motivasi tersebut.
    By: avee10|||https://www.facebook.com/Avee10|||https://twitter.com/avee10|||https://www.youtube.com/watch?v=4J_VrSLy0fU
    +327reps
    Wanita “biarlah macam bodoh-bodoh sikit”, kenyataan Prof Muhaya cetus perdebatan di alam maya Orang ramai pertahankan kenyataan pakar motivasi, Prof. Datuk Dr. Muhaya Mohamad yang dikecam netizen selepas memuat naik sebuah video berkaitan jodoh di laman media sosialnya hari ini.
    By: crudlyf|||https://www.facebook.com/GET-Jaleejaystar-VIRAL-1435603863429565/|||https://twitter.com/CRUDlyf|||https://github.com/SteeltoeOSS/steeltoe/issues/40
    +221reps
    10 June 2021 By Ilona Andrew and Jacquline Ebit KOTA KINABALU: Motivational speaker Prof. Dr Muhaya Mohamad's video asking women to act stupid to attract men could have been interpreted correctly if she had used the right words. Ani Mohd Ridzuan who is the Managing Director of Nuvis Sabah Training and Consultancy Sdn Bhd said Muhaya's might have unintentionally used the wrong choice of words.
    By: AG_Cuber|||https://www.facebook.com/AG-Cuber-1501741486792685/posts|||https://twitter.com/AG_Cuber|||https://www.youtube.com/channel/UCVJvdgTitxs3BHXItLNP_aQ
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA