Adult

Kak long teh ais - chokie



Ada dari geng pasembor, ada dari masakan Thai, Goreng mamak, Minuman, Seafood dan mereka macam bersaing untuk paling kedengaran suaranya.





Semalam udara sejuk sangat sehingga selimut pun tidak cukup menghilangkan rasa sejuknya.









Happy coz i get to b shhhed away from office but extremely sad coz i have to leave darlin dear behind.

Btw, memandangkan i havent posted for 5 days, i guess it wont do any harm to post another one in 5 mins time.



Adalah seorang budak yang meraung-raung, tapi mereka hanya berikan sedikit tumpuan dan banyak biarkan.



Tambah lagi meriah, Nana and Family pun sampai pada masa yang sama all the way dari KL melalui Tapah.





Bermalamlah 2 malam di KL; satu malam di rumah Angah dan satu malam di rumah Kak Teh.



Di sinilah dahulu Hannah cucu kami n0.




PERCUTIAN BERSAMA ANAK BONGSU


Dia minta singgah di MRSM Lenggong dan bawa sekali Kak Long dan anak-anak.




Description: Kalau penat mengacau tu.

Sexy:
Funny:
Views: 4803 Date: 10.05.2022 Favorited: 1 favorites
Category: DEFAULT

User Comments 3

Post a comment

Restoran Thai Tuk Tuk yang terkenal dengan makanan tepi jalan berasal dari Phuket, Bangkok, Chiang Mai, Udon Thani dan Hatyai dan baru saja dibuka awal 2016.
Dengan pengaruh media sosial dan pelancong yang mewar-warkannya termasuk aku, heheheh ia sudah menjadi tumpuan pelancong Melayu.

Hot Categories

Latest Comments

    +393reps
    baiboek cheebaiboek. 1.3M views. cheebaiboek (@baiboek) has created a short video on TikTok with music original sound - bai. | stitch @kaklongtehais , tolong fikir banyak kali sebelum post video. platform besar tapi untuk apa? | KAK LONG TEH AIS
    By: delta_alpha_november|||https://www.facebook.com/dananthony.vargas|||https://twitter.com/DanyDaniels13|||https://www.youtube.com/watch?v=6L9AU_M0lAs
    +125reps
    2022-04-20 -. Kuala Terengganu: Namanya yang agak catchy menjadikan gerai teh ais madu tiga menjadi tumpuan pengunjung di bazar Ramadan Batu Burok, sejak awal Ramadan lalu. Tea ais madu tiga dihasilkan dengan dua perisa dan dicampur dengan madu lebah asli dianggap minuman yang mampu menghilang­kan kehausan selepas sehari menjalani ibadah puasa.
    By: emilyhaley|||https://www.facebook.com/emilyhaley|||https://twitter.com/emilyhaley_UNH|||https://www.reddit.com/user/emilyhaley
    +372reps
    Homestay Kak Long (Kamunting/Taiping, Perak) dilengkapi dengan 🔅Peti ais 🔅Mesin basuh 🔅Periuk nasi . 🔅Microwave 🔅Dapur gas 🔅Pemanas air 🔅Pinggan mangkuk dll 🔅Seterika 🔅Njoi 🔅Meja makan 🔅Set sofa 📍Bilik tidur utama Aircond, kipas siling, katil queen 📍Bilik tidur kedua Kipas siling, katil super single (1+1) 📍Bilik tidur ketiga
    By: EMTsheep|||https://www.facebook.com/lj.tiangson|||https://twitter.com/BBCWorld/status/1082822561019248640|||https://www.reddit.com/user/EMTsheep/
    +108reps
    Dalam pada itu, Kak Long sempat bercerita mengenai menu wajib kegemarannya setiap kali bulan Ramadan menjelma. Menurut Kak Long, dia seorang yang sangat ringkas dan cukup menggemari lauk-lauk desa setiap kali berbuka puasa. “Menu wajib saya sudah semestinya nasi putih, saya suka makan dengan kuah gulai yang pekat-pekat.
    By: BossLady89|||https://www.facebook.com/Mrs.BossLady89|||https://twitter.com/_BossLady89|||https://www.reddit.com/user/BossLady89
    +360reps
    Dorang pun order lah teh o ais , limau ais , mirinda strawberry semua lahh kan . Then dah sampai time nak bayar . Orang tu cakap 7 ,5 ,7 ,7 . Pftttttttttttt, azwa ingatkan semua sekali. Sekali tanya dia cakap ' TEH O AIS ' satu RM7 . Macam sial je azwa cakap . Serious tak tipu . Time tu rasa macam nak terkeluar dah bijik mata ni haa .
    By: eightpuppies|||https://www.facebook.com/cciwazy/posts/|||https://twitter.com/_jayne79/status/1132420504772644864|||https://www.reddit.com/user/eightpuppies
network.punditarena.com - 2022
DISCLAIMER: All models on www.xxxcrowlimg.com adult site are 18 years or older. network.punditarena.com has a zero-tolerance policy against ILLEGAL pornography. All galleries and links are provided by 3rd parties. We have no control over the content of these pages. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the porn links.
Contact us | Privacy Policy | 18 USC 2257 | DMCA